June 15th, 2024

Stiati ca ii puteti urmari live pe ursuletii din sanctuarul de la Zarnesti?

Dupa cum stiti, ma preocupa si sustin cauzele legate de tot ce sustine mediul inconjurator, viata santoasa, animale, educatie si viata in general. Si pentru ca am o colega foarte preocupata de soarta ursilor de la Zarnesti, ii dedic acest articol ┬á­čÖé pentru ca mi-au parvenit niste informatii care o vor incanta nu doar pe ea ci si pe toti iubitorii de animale, sper eu. ­čÖé

Am sa reproduc aici o parte din informatiile primite :

┬ź┬áDin pacate, unii ursi sunt transformati din regi, in sclavi. Sunt tinuti in captivitate, in custi de dimensiuni reduse si in conditii greu de imaginat. Drept urmare, isi pierd in timp instinctele naturale si ajung sa sufere din cauza afectiunilor fizice si psihice.

AxisSanctuaruldeUrsiZarnestiLibearty

Sanctuarul “LIBEARTY” a fost creat, in urma cu 12 ani, tocmai pentru salvarea ursilor tinuti in captivitate, in conditii improprii, in diferite gradini zoologice sau asa-zise ferme detinute de persoane fizice. Este un proiect ce a prins viata datorita implicarii asociatiei ┬ź┬áMilioane de prieteni┬á┬╗, in parteneriat cu World Animal Protection si Primaria Zarnesti, care a concesionat terenul necesar, pentru o perioada de 49 de ani. De la deschidere si pana in prezent si-au redobandit demnitatea 95 de ursi, iar sanctuarul Libearty din Zarnesti a devenit cea mai mare rezervatie pentru ursi bruni din intreaga lume. In acest moment, 85 de ursi traiesc aici o viata linistita. Ei se bucura de trei tarcuri mari, unde au fost amenajate piscine si barloguri, care le ofera un habitat apropiat de cel natural si sansa sa uite suferintele pe care le-au indurat, inainte sa fie salvati.

Imagini live prin camera Axis

Sanctuarul din Zarnesti poate fi vizitat aproape tot timpul anului, insa, pe masura ce acest proiect a luat amploare, a crescut si numarul persoanelor ce isi doreau sa poata vedea ursii de la distanta, oricand, de oriunde. Astfel, Axis Communications si Brahms International au venit in ajutorul asociatiei ┬ź┬áMilioane de prieteni┬á┬╗ si au implementat solutia Camstreamer de transmitere de imagini video in timp real.

AxisSanctuaruldeUrsiZarnestiLibearty4

Streamingul este disponibil live la adresa https://www.youtube.com/watch?v=QK-k08PcT_A si este realizat cu o camera AXIS P1365-E. Aceasta poate transmite imagini Full HD, la 50/60fps-uri, este potrivita pentru instalarea la exterior, oferind imagini clare atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Permite transmiterea de streaming-uri video catre Youtube sau catre alte platforme asemanatoare si nu necesita prezenta unui encoder sau a unui PC

Te invitam sa petreci cateva minute online si sa urmaresti ┬ź┬árezidentii┬á┬╗ sanctuarului, de la distanta. Pentru mai multe informatii despre Sanctuarul ┬ź┬áLIBEARTY┬á┬╗, acceseaza site-ul http://www.ampbears.ro/┬á┬╗.

Tare faina chestia asta. Cand ma gandesc ca poti sa adopti un ursulet si sa-l urmaresti pa camera parca-mi vine si mie sa adopt unul. ­čÖé Si chiar ma gandesc serios sa o fac anul asta, cand voi avea suficiente resurse financiare.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Patinoarul din Cismigiu m-a cam dezamagit

Ati vrea sa existe si in Romania o banca de lapte matern ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly