July 10th, 2020

Sprijină VlogONcello Transylvania Tour pentru promovarea peisajelor culturale locale

După cele mai riguroase calcule, proiectul VlogONcello – Transylvania Tour va fi unul posibil doar dacă se va realiza o strângere de fonduri în valoare totală de 40.000 RON. Toți cei interesați să sprijine demersul cultural pot dona 10 euro prin sms – valabil doar pe teritoriul României – cu textul “sprijina 1980 (numele persoanei / companiei care face donația)” la numărul 7560 în rețeaua Orange România sau la numărul 7410 în rețeaua Vodafone România. De asemenea, se pot trimite contribuții prin transfer bancar – inclusiv din afara țării – pornind de la suma de 10 RON și până la 10.000 RON, susțineri ce vor fi recompensate, în număr limitat, cu stickere, tricouri, dedicații muzicale și chiar promovări dedicate în cadrul proiectului.

Încă de la start, VlogONcello – Transylvania Tour se bucură de trei parteneri de încredere. BMW România va asigura plăcerea de a pleca la drum cu cea mai sigură mașină din lume, iar Asociațiile Carpaterra și Depoul de Artă Urbană vor da o mână de ajutor în descoperirea și promovarea celor mai spectaculoase locuri de prezentat publicului.

Toate informațiile despre cum poate fi sprijinit demersul VlogONcello – Transylvania Tour sunt disponibile pe pagina oficială a campaniei de strângere de fonduri pentru demararea proiectului: https://www.sprijina.ro/cauze/vlogoncellotransylvaniatour și pe Facebook https://www.facebook.com/vlogoncello/ .

Partenerul media al proiectului este Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS (www.elenarobu.md).

Persoana de contact – Radu Croitoru, fondatorul VlogONcello Transylvania Tour
Telefon : 0729.796.513

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii mai 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly