July 13th, 2020

Serena care nu e chiar atat de serena!

Nu va lasati pacaliti de trailer. “Serena” e un “film romantic pentru criminali”. Asa l-am catalogat dupa ce am iesit din sala.

serena-695347l

Plasat in periodara marii crize din Statele Unite, filmul incepe cu o poveste de dragoste dar pe parcurs se transforma in……altceva. Nu va luati copiii la vizionarea filmului. Nu va speriati, nu e un film de groaza ci un thriller.

Am remarcat si apreciat prestatia talentatei actrite romance Ana Ularu, care joaca foarte bine si are un accent din Carolina de Nord impecabil. Ulterior, am citit prin revistutele mele glossy un interviu cu ea si am aflat ca pentru acest rol a lucrat cu un Dialect Coach pentru a deprinde acel accent. Daca as fi inchis ochii si doar as fi ascultat-o, nestiind cine e actrita care vorbeste, as fi putut jura ca e vorba de o americanca. Nici un pic de accent est-european nu am simtit. Desi are un rol secundar, interpretarea sa este de exceptie.

serena-999031l-imagine

Sunt mandra ca a ajuns sa joace cu actori de prima mana si sa fie tot atat de buna ca si ei care au state vechi si o intreaga industrie in spatele lor.

Bravo Ana Ularu!

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Rolobicla – mijloc alternativ de transport urban

John Wick – actiune pura

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly