June 19th, 2021

John Wick – actiune pura

Keanu Reeves revine pe micile ecrane in “John Wick” – un thriller in care joaca rolul unui asasin platit care se afla in razboi cu mafia ruseasca.

Filmul este foarte asemanator lui “The Equalizer” insa deosebirea este ca, spre deosebire de protagonistul intruchipat de Denzel Washington, care ucide in stanga si in dreapta cam pe drept, pedepsind nelegiutii pentru faptele lor, Reeves are cu baietii rai o rafuiala foarte personala.

john-wick-615155l

Pentru ca necugetatul fiu al fostului sau parteneri de “afaceri” ii fura masina si ii ucide cainele primit in dar de la sotia sa, care a murit si pe care a iubit-o foarte mult, John Wick dezlantuie o razbunare crunta si nu se opreste pana nu ii face pe toti terci. O cam meritau, ce-i drept insa violenta din film mi se pare un pic exagerata. Zboara cadavrele in dreapta si in stanga. E destul de violent si in afara de motivul razbunarii nu prea mai are si altceva.

De remarcat este insa faptul ca Reeves arata fenomenal si are o forma fizica de invidiat la cei 50 de ani ai sai iar scenele de arte martiale combinate cu impuscaturi sunt un deliciu. Resuseste sa ii faca pe toti praf imbracat in proverbialul costum negru (cu eleganta cu care ne-a obisnuit deja) si fara sa i se clinteasca cravata de la gat.

John Wick intra in cinematografele din Romania din 31 octombrie.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Serena care nu e chiar atat de serena!

Muzica clasica la metrou – Arta nu musca

2 Comments

 1. 29/10/2014

  Super tare, Mădă! Merci pentru pont. O să caut filmul ăsta şi o să mă uit la el. Şi da, Keanu pare că nu îmbătrâneşte niciodată. Eu credeam că are vreo 30 :))

  Reply
  • madalina
   29/10/2014

   Cu placere. Atunci uite-te si la The Equalizer. Pai Keanu a facut ani de zile de arte martiale. Se intretine omul. Cred ca face si meditatii sau yoga. O fi descoperit fantana tineretii.:)

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly