January 28th, 2023

Sefa – o comedie spumoasa

Filmul « Sefa » e o comedie spumoasa si relaxanta. E doza perfecta de relaxare si deconectare dupa o zi grea la munca, sau antidotul perfect pentru plictiseala. E un film relaxant si deconectant, numai bun de vazut in weekend.

E un film plin de faze haioase si replici pe masura, care te fac sa razi si sa pleci din sala cu multa buna dispozitie si subiecte de glume viitoare.

12792136_854842317958706_5506860642733451240_o

Melissa McCarthy, protagonista comediilor hollywwodiene de mare succes, nu se dezminte nici de data asta. E de milioane in rolul femeii carieriste pe care, aparent o intereseaza doar banii, capabila sa se descurce singura, sa calce pe cadavre si sa-si construiasca un imperiu doar folosindu-si mintea.

E despre puterea de a te ridica si de a o lua de la capat chiar daca ai primit un mare sut in fund. E si despre colaborare, incredere, a face ceea ce-ti place in viata, leadership si marketing. Si bineanteles despre lumea afacerilor ale carei reguli trebuie sa le cunosti ca sa ramai in joc.

 

Povestea e simpla : o afacerista foarte bogata, in culmea gloriei, ajunge la mititica, dupa ce e prinsa ca a folosit informatii bursiere ilegal obtinute. Cand iese din puscarie, incearca sa se reinventeze pe post de cea mai simpatica persoana din lume, dar cei care au fost inselati de ea nu sunt dispusi s-o ierte si sa uite.

Si uite asa, dupa ce intelege ca a dat-o in bara, incearca sa dreaga busuiocul.

Pentru « Sefa », Melissa McCarthy a scris si scenariu si este de asemenea si co-producator. Ca o adevarata Sefa.

Filmul este distribuit in Romania de Ro Image 2000.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

DOC AND ROLL III – festival, documentare despre muzicieni la Brasov

Razboinicul vanator si Craiasa Zapezii – iubirea bate tot

2 Comments

 1. Lazar Adrian
  17/04/2016

  sper sa il vad si eu.

  Reply
  • madalina
   17/04/2016

   Ti-l recomand!

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics