December 3rd, 2021

Razboinicul vanator si Craiasa Zapezii – iubirea bate tot

Desi am pus in titlu cuvantul iubire, nu va imaginati ca e un film siropos si romantic. Chiar deloc. Filmul Razboinicul vanator si Craiasa Zapezii e un thriller plin de actiune, de durere, suferinta, tradari si inselatorii, vanitate si dezamagire. Dar, pana la urma nu-i asa….iubirea a antidotul universal…pentru orice. Si ca in orice basm, iubirea triumfa.

Cred ca daca nu se termina cu happy end, la cat au suferit protagonistii in film, imi venea sa-mi tai venele.

Huntsman Winter's War

Intrigile de putere se impletesc cu povestile de iubire esuate din viata a doua surori : Freya , interpretata de Emily Blunt si Ravenna, intruchipata de Charlize Theron. Aceasta din urma este capabila de orice ca sa-si asigura domnai absoluta si sa o dea la o parte pe sora sa. Pentru asta, nu precupeteste nici un efort si este in stare de orice, incluziv de a-i inscena surarorii sale, tradarea din partea iubitului sau fapt care ii va frange inima facand-o sa se autoexileze intr-un tinut indepartat de unde sa-si creeze o armata de luptatori nemilosi cu care sa cucereasca teritoriile invecinate.

O craiasa a zapezii putin labila psihic (Freya), neagra in cerul gurii si cu probleme emotionale. Sigur, de toate acestea se face vinovata malefica sa sora Ravenna si ea la randul ei orbita de dorinta de putere. Cele 2 surori aveau insa fiecare cate o super putere. Asa ca ti-e mai mare dragul sa le vezi cum isi masoara fortele in confruntarea finala. Care pe care.

Aceasta poveste epica SF e semnata de regizorul fimelor Maleficent si Alice in Wonderland – Cedric Nicolas-Troyan. Si efectele special sunt de toata frumusetea.

Dar…oare va reusi iubirea sa triumfe? Va las sa descoperiti singuri.

Filmul este distribuit de RoImage 2000.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Sefa – o comedie spumoasa

Atac de Ziua Nationala – Bastille Day

One Comment

  1. Lazar Adrian
    23/04/2016

    pai sa vedem 🙂

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly