November 29th, 2023

S-a lansat www.copildrag.ro

L-a inceput de noiembrie, a avut loc la Hotelul Capital Plaza din Bucuresti, lansarea un proiect frumos care are legatura cu copiii. Este vorba despre site-ul www.copildrag.ro sub sloganul « Lasa-ti visele sa zboare ».

Compania COPIL DRAG s-a nascut din dorinta de a ajuta mamele si copii care nu dispun de resurse materiale sa-si implineasca visele. De aceea, o parte importanta din profitul companiei va fi directionat pentru subventii, ajutoare, premii catre cei care au nevoie de sprijin material.

copil drag

Asa si-a imaginat conceptul acestui site fondatoarea companiei, Mihaela Furtuna (mama a trei copii, antreprenor, absolventa a Facultatii de Horticultura din cadrul USAMV Bucuresti) atunci cand a simtit nevoia sa faca ceva pentru a-si ajuta si sprijini semenii.

Si a strans in jurul acestui proiect o echipa de specialisti care contribuie in functie de competentele, experienta si priceperea proprii la promovarea si derularea sa.

12305492_1018325348187537_10117083_n

Este vorba de 3 femei frumoase, bune profesioniste, care-si iubesc meseria si care pun mult suflet in ceea ce fac. Printre ele se numara dna dr. Ioana Stefanica, medic de familie, cu o experienta de 10 ani in medicina pediatrica, consilier in probleme de cresterea copilului, ingrijirea mamicilor gravide, alaptare, stil de viata sanatos), Carmen Simona Sbarna (coach si psihoterapeut de cuplu, familie, copii, adolescenti ai adulti, in cadrul People Develop Center) si Aurelia Damian, manager Das Internationale Bildungszentrum Otopeni.

Conceptul COPIL DRAG inseamna atat un magazin on-line cu produse pentru copii, cat si blogul aferent acestuia unde veti putea gasi sfaturi si informatii utile despre tot ce inseamna parenting si cresterea si educatia copiilor.

O alta componenta a activitatii COPIL DRAG o vor reprezenta organizarea de seminarii si diferite evenimente conexe legate stilul de viata sanatos al copiilor.

Este important de mentionat ca produsele de pe site nu au fost alese la intamplare ci au fost atent selectionate, testate de dna doctor si de pacientele ei deci sunt sigure si si-au dovedit utilitatea in timp. De exemplu, brandul Naty vine din Suedia iar produsele sunt 100% biodegradabile, naturale si fara miros.

Desi nu am inca copii, participand la acest eveniment, am avut multe de invatat. Si am intalnit oameni frumosi, femei pasionate cu care am schimbat impresii si ne-am descoperit repede interese si pasiuni comune.

Le urez mult succes, sa creasca si sa contribuie la implinirea cat mai multor vise !

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Viitorul in media mi se va dezvalui in curand la Future of Media 2015

Tinuta ideala cu numai 150 lei

2 Comments

 1. Mihaela Furtuna
  24/11/2015

  Multumim pentru aprecieri! Te asteptam pe la noi si cu alte ocazii. Cu drag, Copil Drag

  Reply
  • madalina
   24/11/2015

   Multumesc pentru invitatie si abia astept urmatoarele ocazii!

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly