June 15th, 2024

Recenzie film : Looserii de la seral – un alt film cu prosti?

Cam la asta te duce cu gandul titlul filmului – Looserii de la seral (Night School), care-l are ca protagonist pe nimeni altul decat Kevin Hart, care, de data aceasta, se prezinta intr-o postura dubla – actor si co-producator al filmului prin compania sa Hartbeat Productions.

Intotdeana m-am intrebat cum o fi la seral si vazand acest film trebuie sa spun ca m-am amuzat copios.

Kevin Hart, il intruchipeaza pe Teddy Walker, un agent de vanzari carismatic si talentat dar care care are uneori gura prea mare si scoate pe ea….numai perle.:)  Are o casa frumoasa, o masina sport si o iubita beton pe cae o iubeste sincer. Insa viata sa e un rol pe care incearca sa-l joace cat mai bine din dorinta de a pastra aparentele si de a arata lumi ca e “cineva”.E genul de om bun dar neindemanatec asa ca atunci cand isi cere iubita in casatorie reuseste sa arunce in aer magazinul la care lucreaza si sa-si strice si masina.

Ramas fara slujba si incercand cu disperare sa –si pacaleasca in continuare iubita astfel incat aceasta sa nu afle adevarul, se gaseste in situatia de a-I cere ajutorul celui mai bun prieten, care lucreaza la o firma de brokeraj. Acesta nu-l poate angaja decat cu o singura conditie – sa-si ia BAC-ul.

Asa ca Teddy se vede in situatia de a se reintoarce la vechiul liceu, unde da peste un fost coleg, cu care nu se despartise in cei mai buni termini si care ghiciti, ajunsese directorul institutiei.

Si acolo sa vezi distractie! Caci personajul nostru descopera ca sufera de dislexie, disgrafie și discalculie (deficiențe de citire, scriere, calcul) asa ca la prima vedere, incercarea de a-si lua BAC-ul e misiune imposibila.

Iar la seral, noii lui colegi, un grup pestrit de inadaptati social il incoroneaza lider. Si de atunci incolo, liber la situatii haiaase dar si tragi-comice. Asa ca trec prin tot felul de peripetii in incercarea de a-si lua examenul atat la liceu cat si la scoala vietii.

Asa cum ne-a obisnuit si pana acum Kevin Hart reuseste sa creeze un personaj spumos, agasant si chiar enervant pe alocuri, strident si chiar isteric. Uneori poantele sunt super haioase insa alteori nu mi s-au parut atat de inspirate.

Tiffany Haddish, noua Queen Latiffah, este dementiala in rolul profesoarei al carei rol este sa-i faca pe elevii sai sa invete si sa-i motiveze sa ia BAC-ul. Asa ca a trebuit sa dea batalii aprige (atat la propriu cat si la figurat) cu Teddy pentru a scoate din el ce-I mai bun si a-l pune pe directie, nelasandu-l sa abandoneze.

Looserii de la seral e o comedie spumoasa cu replici amuzante, care vorbeste despre puterea de a te autodepasi, despre motivatie si munca in echipa care scoate la iveala ce e mai bun in fiecare.

Filmul este distribuit in Romania de Ro Image2000.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Recenzie film : Maria Magdalena – povestea nespusa

Sefa a intrat la apa – o comedie spumoasa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly