September 27th, 2023

Recenzie carte Epitetele Iubirii de Cristi Giambasu

Mi-a placut in primul rand coperta; usor retro dar totusi interesanta, asa ca abia asteptam sa vad despre ce este vorba.

Ca orice roman de dragoste care se respecta, nu a fost izvorat chiar dintr-o mare iubire, poate asa cum te-ai astepta, ci dintr-o despartire dureroasa, pe care autorul, Cristi Giambasu a suferit-o. Insa aceasta despartire l-a inspirat sa scrie o poveste, « In Paradisul Etern » care s-a transformat apoi in romanul « Epitetele iubirii ». E uimitor cum din durere se pot naste lucruri atat de frumoase.

Am stat sa o citesc pe indelete pentru ca m-a emotionat. Are multe pasaje descriptive, pline de amanunte, cateodata chiar picante si putin erotice, dar cum sa scrii despre dragoste fara sa implici erosul ?

Romanul « Epitetele iubirii » prezinta franturi din viata lui Cristi cu iubita sa Beatrice. M-a purtat prin multe game de emotii, mi-a atatat si incitat simturile si mi-a incalzit inima. E plin de tandrete si de romantism.

Si mai multe nu am de gand sa va dezvalui pentru ca va indemn sa va delectati cu citirea cartii. E o scriitura usor de citit si foarte relaxanta si care poate, va va face sa visati la iubire. Sau chiar sa o trezeasca in strafundurile fiintei voastre.

Iar daca va va placea atat de mult incat o sa vreti sa o cumparati, ma puteti contacta direct. E un cadou foarte potrivit pentru Dragobete si nu numai.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii februarie 2023

Evenimentele lunii martie 2023

2 Comments

  1. Cristi Giambasu
    15/02/2023

    Mă bucur că ți-a plăcut romanul. Recenzia ta mă motivează să mai public alte opere literare scrise de mine.
    Mi-ai făcut ziua frumoasă, dar… nu la fel de frumoasă ca tine.

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly