January 28th, 2023

Postmodern Jukebox sau parfum de vintage contemporan

Multi au cantat cover-uri si vor mai canta. Dar oare ce-i face atat de speciali pe cei de la Postmodern Jukebox ? Marturisesc ca nu auzisem de ei pana de curand. Si dupa ce am fost intrigata de acest nume m-am apucat sa caut pe Youtube piesele lor sa vad si eu ce le poate pielea.

Auzisem ca aceasta trupa canta ceva de genul vintage dar nu prea stiam ce e chestia asta si cu ce se mananca sau se canta. 🙂

Dar este un adevarat ansamblu muzical, din’ala ca pe vremuri, ce imi aduce aminte de filmele Hollywoodiene ale anilor ’30 – ’40 clasice si stilate, cu prohibitie, chestii interzise si Al Capone pe fundal.

PMJ

Cert este ca oamenii sunt cunoscuti pe retelele sociale cum ar fi Facebook, Youtube, Twitter si nu doar, iar oamenii se pare ca-i apreciaza pentru uimitoarea lor capacitate de a prelua hituri pop contemporane si de a le transforma in superbe vintage-uri, cu parfumul secolului trecut.

Imaginati-va piese din repertoriul unor voci precum Beyonce, Britney Spears sau Taylor Swift refacute ca si cand ar fi fost scrise pentru Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland sau Nina Simone, si o orchestra micuta, vibranta, cu un sound a la Benny Goodman Orchestra dupa o supradoza de energizant. 🙂

Au facut senzatie pe Youtube atunci cand coverul lor “We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 14 milioane de vizualizari. Au continuat prin a transforma piesa lui Taylor Swift, “Blank Space”, in cabaret de epoca, au alunecat in jazz cu piesa lui Meghan Trainor, “All About The Bass”, au pus soul-ul anilor ’70 in „I Want It That Way” (Backstreet Boys) si au lansat o emotionanta varianta voce/pian a celebrului „Take Me to Church” (Hozier). Luna trecuta, canalul Postmodern Jukebox a ajuns la peste 1, 5 milioane de abonati pe YouTube si a avut peste 313 milioane de vizualizari.

La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legatura intre generatii, cu piese fresh cu un sound familiar.

Piesa mea preferata este de pe Youtube este Bad Romance pentru ca mi-a placut tare mult piesa lui Lady Gaga.

Postmodern Jukebox vor veni pentru prima data în Romania pe 29 mai 2016, la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul este organizat de Events iar biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim.

Eu sunt curioasa ce tip de public va fi prezent in sala.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Vineri ne vedem la Social Media Summit 2016

Vrei sa o impresionezi de Dragobete? Ia-i o balerina

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics