December 10th, 2023

Cum a fost la concertul Evanescence

Am fost recent la concertul Evanescence de la Arenele Romane. Au mai venit ei in Romania de cateva ori insa i-am ratat de fiecare data. Cam pierdusem speranta sa ii mai vad, insa o persoana draga m-a tras de maneca si asa am aflat ca exista varianta de a cumpara bilete la concerte de pe okazii.

Asta chiar nu incercasem. A gasit bilete la 100 de lei cu fix 2 zile inainte de concert, caci nu eram sigura ca pot ajunge, cu programul meu haotic si plin de neprevazut.

Am reusit sa ajung pana la urma acolo cu vreo 20 de minute inainte sa intre pe scena cei de la Evanescence. Asa ca am ratat cele 3 trupe care au cantat in deschidere : Killa, Sede Vacante si Fall Has Come. Nu-mi pare rau caci oricum nu auzisem in viata mea de ei.

Cum am intrat la Arene, m-am grabit sa-mi iau si eu o bere caci era cald si o bere rece la un concert rock era tot ce imi puteam dori dupa o zi calduroasa.
Cand am ajuns la tejghea….supriza. Imi luasem un singur jeton (7 lei) gandind ca e suficient pentru o bere. Insa berea Silva dark pe care o vroiam era 2 jetoane. Celelalte 2 tipuri de bere blonda si Ale erau cate un singur jeton. Zau ca nu inteleg motivul pentru care aceeasi marca de bere, in exact aceeasi cantitate sa coste dublu fata de celelalte 2 tipuri de bere ale aceleiasi marci. Ma depaseste dar mi se pare aiurea. Si pentru ca nu mai aveam timp sa traversez toata arena ca sa mai iau alte jetoane, am renuntat si am baut Ale in loc de bere bruna.

Concertul a fost frumos. Desi luasem bilete ieftine, am ajuns sa stau ciar in fata, destul de aproape de scena, in spatele celor care aveau cele mai scumpe bilete. Asta a fost bonus si asa am savurat mai bine concertul.
Imi doream de mult sa vad trupa Evanescence pe scena si sa simt cum imi curge prin vene acordurile piesei Bring me to life.
In spatele meu era un « cunoscator » in toata regula care a comentat tot de la sonorizate pana la vocea solistei Amy Lee.
Mie mi-a placut si solista, tinuta ei si in general prestatia artistica a trupei. Sonorizarea mi s-a parut ok.
La unele piese publicul a cantat impreuna cu solista, iar emotia autentica s-a transmis atat dinspre scena spre public cat si viceversa.

Mi-a placut concertul si am bucur tare ca am reusit sa ajung de data asta.
Ce mi-a placut la fel de mult ca si concertul a fost comportamentul publicului. Toata lumea civilizata, fara injuraturi, imbranceli sau alte chestii. La final, toata lumea s-a incolonat cuminte catre iesire, in mod pasnic, fara incidente. Ori nu am mai fost eu de mult la un concert rock, ori chiar am inceput sa ne civilizam, mai ales ca publicul era format mai ales din tineri. Ceea ce e bine !

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Era sa uit sa va spun de Festivalul Statuilor Vivante

Daca-i mai se intampla EUROPAfest 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly