December 6th, 2020

O noua zi de feminitate in octombrie cu Oana Stoianovici

Despre Oana Stoianovici si lucrurile minunate pe care le face pentru femei si despre cum va poate schimba viata intalnirea cu ea v-am mai povestit aici, aici si aici.

In luna octombrie, ea organizeaza din nou un eveniment dedicat femeilor – O zi de feminitate – « editia de toamna » pe 17 octombrie 2015.

Va invit sa cititi mai jos, crezul si promisiunea Oanei. Si cand spune ceva nu exagereaza cu nimic, chiar daca suna putin SF la prima vedere si prea frumos ca sa fie adevarat. Vorbesc din proprie experienta.

12038184_1165730796775048_8485414092377001786_n« De ce uneori sufletul tau isi gaseste locul si lucrurile curg usor? Cum de uneori cuvintele sau doar simpla prezenta rezolva tot? Ce te face sa intri intr-o incapere si sa primesti cu gratie toate privirile atintite asupra ta?

Sunt momente magice in traiectoria noastra ca femei cand simtim ca intregul univers graviteaza in jurul nostru. Care este secretul pentru a le mentine? Cum putem sa ne traim viata din acel nivel de relaxare si incredere de sine?

Aceasta stare si vibratie are nevoie de un climat in care sa se activeze si sa se exprime. Cea care te va purta catre ea este relatia ta cu tine, cu senzualitatea ta, zi de zi.

Esti ocupata, faci lucrurile pe care altii se asteapta sa le faci si memorezi lista cu ce e de facut si de implinit, tematoare sa nu iti scape ceva. Cand ai un respiro, tot ce iti doresti este sa te scoata cineva sau ceva din stres.

Acel ceva este curajul de a spune stop si de a reconfigura tot ce este de facut dupa ce iti aloci timp sa te reconectezi la viata, la tine, prin toate simturile.

Da, cere mult curaj sa te iubesti si sa-ti permiti sa te opresti din loc pentru a-ti cultiva ceva atat de « imaterial si nepotrivit » ca senzualitatea ta.

Doar ca exact in ea sta secretul puterii tale de femeie.

Cand construiesti zi de zi relatia ta cu energia ta feminina si o lasi sa se exprime, acea parte misterioasa, instinctuala din tine se trezeste, se activeaza si incepe sa emane acel je n’ai sais quoi care ii face pe toti sa intoarca capul dupa tine, sa vrea sa fie in jurul tau si face ca universul sa deschida usi pentru tine, pentru ca tu esti o regina.

12109173_1169512979730163_2014635262510582601_n

Senzualitatea ta te ghideaza in a primi ce iti doresti din intentie, energie si asumarea ta la acest nivel de a fi. Manifesti din cine esti, nu din ce faci.

O femeie puternica este o femeie care isi cultiva o relatie cu sine si prin asta isi descopera centrul sau. In conexiunea cu centrul tau rezida puterea ta autentic feminina.

 Pana acolo e de facut un drum. Un drum catre tine. Catre femeia care esti tu in toata stralucirea si plenitudinea ei.

Incepe-l chiar acum! 

7 zile la rand, imediat ce te trezesti, scrie in jurnalul tau timp de cateva minute toate gandurile care iti vin despre tine si despre a fi femeie. Vei vedea, cateva dintre ele se vor repeta, ca un dialog cu tine insati care revine. In a saptea zi scrie pe o pagina noua gandurile care se repeta.

Apoi respira adanc, inchide ochii si gandeste cu inima: ce sfat i-ai da unei prietene dragi despre acest dialog repetitiv?

Deschide ochii si scrie-l in jurnal. Apoi du-l la indeplinire!

Permite-mi sa-ti fiu calauza in aceasta taina initiatica pe 17 octombrie!

Iti promit ca te vei indragosti iremediabil de tine si ca din acel spatiu plin de magie vei manifesta cu usurinta tot ce iti doresti. »

Puteti citi mai multe despre O zi de feminitate de pe 17 octombrie 2015 aici. Gasiti si niste testimoniale.

Daca simtiti ca va atrage ceea ce se va intampla si vreti sa o cunoasteti pe Oana, azi si maine sunt cele mai potrivite momente.

Astazi 7 octombrie are loc Seara deschisa de feminitate la ora 19.00 la Hermitage, urban spiritual hub (Str. Mihai Eminescu nr. 127 (intre Viitorului si V. Lascar). Mai ai inca timp sa te inscrii aici.

11986993_1153507184664076_6118031730826895799_n

Daca nu puteti ajunge la evenimentul de azi dar ati vrea totusi sa o cunoasteti pe Oana, va invit  sa fiti pe receptie la webinarul gratuit de joi, 8 octombrie, de la 20:00 pe Google Hangouts unde vom vorbi despre Putere de Femeie. Va puteti inscrie aici.

Tip : daca va inscrieti dar nu puteti asculta webinarul in timp real, veti primi pe mail inregistrarea si il puteti urmari ulterior. Dar pentru asta e absolut necesar sa va inregistrati.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus ! 🙂 Sa va fie de folos !

Sursa imagini : Facebook

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum a fost la Webstock 2015

Ce va sfatuiesc sa nu ratati in octombrie

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly