December 4th, 2021

Din iubire de femeie………de Dragobete

Azi a fost o zi interesanta. Da, e 24 februarie, adica Dragobete pentru unii. Adica romantism, iubire. Ziua mea a fost interesanta, am muncit, am avut experiente deosebite si relaxante si la propriu si la figurat (caci se impuneau dupa o perioada foarte intensa) iar seara s-a incheiat cu un webinar in care s-a vorbit despre dragostea de femeie. As putea spune ca am avut o zi bizara….pe alocuri si care in mod cert nu se inscrie in canonul de zi a indragostitilor clasica……. Desi, am avut parte de ciocolata chiar de dimineata caci a fost ziua unui coleg care ne-a indulcit de ne-a innebunit. 🙂

Daca mi-ar fi spus cineva ca in 2015 voi petrece un Dragobete atat de atipic (insa plin de atatea sentimente si experiente la toate nivelurile), i-as fi spus ca in mod cert s-a dilit. Frumoasa mai este si viata asta atat de neasteptata, care insa ne da ceea ce ne trebuie insa nu in modul si in forma in care noi ne asteptam.

In seara asta, am ascultat un webinar despre feminitate, despre forta si puterea feminina si mi s-au mai aprins in capsor alte cateva beculete :), despre cum se manifesta aceasta esenta pura si spumanta, odata trezita si ce poate emana din dragoste de femeie, inclusiv in relatia cu un barbat insa de asemenea in muuuulte alte sensuri si la multe niveluri de profunzime.

ani02

Cred ca multi imi veti spune, din nou, ca vorbesc in dodii si sunt prea abstracta. Se poate. Insa dupa acest webinar ma simt foarte inspirata asa ca las sa curga din mine tot ce trebuie exprimat.

A fost ca o binemeritata reamintire….de multe lucruri. Si e bine ca s-a intamplat azi caci tot cu dragostea are legatura.

Am ramas cu niste idei in cap si am primit raspunsuri la intrebari inca nepuse si nerostite, care se zbateau insa in miezul fiintei mele. Si sunt foarte recunoscatoare pentru acest lucru.

Scriind acum acest articol, imi tot vin idei si nu stiu daca am vreo coerenta sau o logica in ceea ce scriu……..dar…………las sa se scrie.

A fost un fel de « antrenament pentru muschii care fac sa se implineasca dorintele mele de suflet ». Si cata nevoie aveam de asta. Este incredibil cat de bune suntem noi femiele in a fi multitasking, a da altora si a face 1001 lucruri uitand de noi ca femei si de esenta noastra fundamentala. Si apoi ne simtim coplesite si am avea nevoie de un izvor de la care sa bem apa vietii sau de o priza de la care sa ne incarcam atunci cand ramanem fata energie :). Atunci cand ii lasam pe altii si alte lucruri sa ne secatuiasca. Atunci cand avem cu totula lte prioritati, foarte urgente si presante. Gresim indreptandu-ne atentia in alte directii si uitand ca, in final suntem noi care ar trebui s afim pre primul loc in viata noastra. Asta fara a suna a egoism sau egocentrism.

femeie

Cam asta e treaba cu feminitatea asta. Care este unul dintre cele mai abstracte si mai greu de definit concepte. Ca si dragostea. Si feminitatea poate muta muntii din loc. Si aici ma puteti crede pe cuvant caci vorbesc din experienta proprie.

Feminitatea este o esenta (pe care toata femeile o au) dar care, odata trezita, schimba toata viata ta ca femeie, in moduri in care nici cu gandul nu gandesti iar uneori nici nu poti concepe.

Este ca un fel de priza interioara de la care te poti alimenta oricand si cu care poti crea si fauri lucruri, da nastere la copii si raspandi dragostea…sub toate formele posibile si imposibile.

Si am ramas in cap cu mai multe idei de la acest Webinar al Oanei Stoianovici printre care una mai pregnanta. Noi femeile putem fi cateodata amazoane (si sa luptam pentru lucurile in care credem) dar putem fi si fecioare si sa lasam ca dragostea si energia noastra sa vindece, sa construiasca, sa salveze.

Si eu zic ca putem face mult mai multe decat atat cu conditia sa ne dam voie, sa experimentam, sa ne exploram si sa lasam sa ni se intample lucruri dar, in egala masura, sa ne si dorim lucruri si sa le facem asumat.

P.S.Cine nu a reusit sa urmaresca webinarul, il pote gasi aici.

Imagini preluate de pe Google images

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Dorinte si declaratii de anul nou chinezesc

O experienta numita improvizatie

4 Comments

 1. 25/02/2015

  Sa fii iubita!

  Reply
  • madalina
   25/02/2015

   Multam! 🙂 Sunt!

   Reply
 2. madalina
  07/03/2015

  Merci 🙂

  Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly