January 24th, 2022

Cum s-a predat caprioara din mine

Sunt femeie, adica o caprioara…….inca. 🙂 Am explorat munti, dealuri, campii, ape; am facut calatorii initiatice. De-a lungul clipelor frumoase, am intalnit tot soiul de vanatori, mai mult sau mai putin talentati, cu pusca sau fara pusca.

Anii au trecut si intamplarea face ca, la un moment dat am cunoscut un vanator atipic. In primul rand nu era imbracat in costum de camuflaj. In al doilea rand, nici pusca nu avea. Partea tare era ca nici alta arma de vanatoarea nu poseda : pistol, cutit, arbaleta.

Pana la el, ceilalti vanatori pe care ii cunoscusem erau cam neingrijiti si aveau mari carente la acest capitol. Unora chiar le-am facut training pe acest subiect. 🙂 Insa el era diferit. Ehee….obrazul subtire cu cheltuiala se tine..…parea sa spuna tenul sau.

10563155_10152408666728763_3823601827418099807_n

Caprioara, caprioara dar caprioara este curioasa din fire si uneori…se mai si aventureaza fix in bataia pustii. I-am dat tarcoale, el nimic. Nici macar nu m-a luat in vizor. In schimb, fetisoara lui imi spunea ceva…mai ales gropita sexi de pe obraz. 🙂

Si uite asa m-am trezit ademenita, m-am predat si am ajuns la cabana lui. Primul lucru a fost sa adulmec dupa produsele de ingrijire a tenului ca sa-mi satisfac odata curiozitatea. Si a meritat sa ma predau. Vanatorul meu era un barbat adevarat. Folosea Gerovital Men.

Articol scris pentru Super Blog 2014

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

La joaca pe patru roti

Aveti incredere in terapia naturista?

One Comment

  1. 08/10/2014

    Cred ca o sa creasca vanzarile de biciclete dupa prima proba 🙂 Spor!

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly