February 26th, 2024

Aveti incredere in terapia naturista?

Eu am mare incredere in tot ceea ce inseamna terapiile alternative si holistice. Daca imi cititi blogul si va mai aruncati din cand un cand un ochi pe wall-ul meu de pe Facebook, ati vazut cu siguranta ca sunt adepta acestor terapii si ori de cate ori am ocazia, vorbesc despre asta si incerc ca fiu la curent cu cele mai noi terapii care ajung in Romania.

Cred cu tarie in aceste terapii, pentru ca am vazut efectul unora dintre ele pe propria piele. Imi place sa fiu cobai si nu ezit sa testez pe mine fiecare noua gaselnita de care aud. Chiar in acest moment, sunt in cautarea unui remediu alternativ pentru o afectiune care ma tot chinuie de vreo 4 ani si careia medicii nu ii dau de capat chiar daca m-au indopat cu zeci de medicamente si de tratamente care nu au avut nici un rezultat. Ca sa nu mai vorbesc de banii care s-au dus pe apa sambetei in acest demers.

Oricum medicamentele de sinteza  fac mai mult rau decat bine, asa ca a venit momentul sa mai uitam de ele si sa ne intoarcem la darurile naturii, la plantele de leac in primul rand, folosite cu succes de stramosii nostrii si la alte daruri cu care suntem inzestrati si pe care le putem “accesa” oricand, fara costuri dar cu beneficii fantastice.

Insa ne trebuie niste informatii atent selectionate, de la surse de incredere si putin antrenament……si apoi………..minuni se vor intampla.

Am testat unele forme de masaj si m-am vindecat de intepeneala pe care o aveam la nivel cervical. Gatul meu era praf insa, dupa cateva sedinte de masaj bowtech, acesta si-a recapatat mobilitatea.

Nu lipsesc de la nici o editie a Festivalului Body Mind Spirit si de curand am aflat de o noua terapie – Terapia Rose.

terapii roz afis

Mi-a suscitat interesul, asa ca am cautat mai multe informatii despre asta. Daca sunteti curiosi, puteti afla mai multe aici.

Am uitat sa va spun ca este vorba de un doctor roman, cu o vasta experienta, care a dezvoltat aceasta forma de terapie, care este, de fapt o imbinare a mai multor canale de transmitere a informatiei si a mai multor terapii.

Abia astept sa se deshida si in Romania centre de terapii complementare sau alternative care sa ia locul spitalelor si pe care sa le vizitam doar pentru relaxare si preventie nu pentru a trata bolile.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum s-a predat caprioara din mine

Daca n-ar fi existat epilarea……………..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly