January 24th, 2022

Daca n-ar fi existat epilarea……………..

…..viata ar fi fost sigur trista si cam primitiva. Indiferent ca vorbim de barbati sau femei, cu totii am fi aratat ca iesiti din pestera comunei primitive. Darwin spunea ca oamenii au evoluat din maimute. Eu cred ca fara epilare am fi ramas doar niste hominizi parosi. Nu e vorba…unii chiar mai sunt…si in ziua de azi :). Apropos de asta, ati auzit de Big Foot? Nu, nu ma refer aici la schiurile cu acelasi nume ci la fiinta aceea paroasa care se ascundea in padurile din America. Sincer il inteleg! 🙂 Daca si iubitul meu ar fi avut tot atat de mult par, il trimiteam de mult in padure. 🙂

silkn-glide-epilator-ipl

Desi am vazut multe femei din alte tari, care nu se prea stresau cu aceasta chestiune, preferand stilul “natural”, mie una imi repugna chestia asta, mai ales cand vad o femeie neangrijita. Cred ca nu exista ceva care sa imi produca mai multe…..”greturi”. Ma rog….acum de gustibus…..ce sa zic………au si ele publicul lor. Insa si atunci cand vad un barbat, neprieten cu lama de ras, macar prin partile esentiale (si nu ma refer aici la barba de pe fata), ma cam ia cu furnicaturi si imi piere orice fel de chef.

Asa ca, atunci cand ma gandesc cum ar fi daca nu s-ar fi inventat epilarea si mai ales metodele moderne cum ar fi epilarea definitiva, gandul imi fuge instantaneu la un film interesant, despre biografia unei mari fotografe americane (deci aparent nu are nici o legatura cu subiectul articolului meu) care insa ilustreaza in chip perfect cum e viata atunci cand esti acoperit din cap pana in picioare de par….la propriu.

Ia priviti aici :

Asa ca multumesc cerului ca tehnologia a avansat si in acest domeniu. Daca stau sa ma gandesc cum ar fi fost daca subiectului i s-ar fi aplicat ceara de unica folosinta in loc de lama de ras, cred ca se lasa cu arsuri de gradul 3 care necesitau zile de spitalizare prelungite. Brrrrr! Groaznic! Insa asta se intampla prin anii 50’. Deci sa ne revenim in simtiri.

kit-epilat-cu-ceara-free-mix-tpbro

P.S. Daca aveti rabdare sa urmariti filmuletul pana la capat, veti descoperi si alte beneficii ale epilatului….care fac viata……magica 🙂

 

Articol scris pentru SuperBlog 2014

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Aveti incredere in terapia naturista?

Un fleac m-au stampilat :)

2 Comments

 1. 23/11/2017

  Tare articolul, nu stiu ce m-as face fara epilator 🙂

  Reply
  • madalina
   01/12/2017

   Mie-mi zici? 🙂 Merci

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly