August 5th, 2020

The Masterpiece Experience – show-ul epic al anului

Cum se poate sa asculti live pe scena o orchestra de 320 de instrumentisti ? Simplu ! Cu ajutorul tehnologiei moderne.

Oamenii si tehnica moderna se vor contopi pe 27 aprilie, la ora 20.00, pe scena Salii Palatului intr-un spectacol de exceptie.

« The Masterpiece Experience: Interstellar & Dark Knight », cel mai inovativ si mai tehnologic avansat concert de muzica de film din Romania, dar si unul dintre putinele spectacole din lume care foloseste la scara larga suport tehnic si informatic pentru a potenta efectul artistic.

45 de instrumente vor fi fizic prezente pe scena, iar restul de 275 de instrumente vor fi generate in timp real, folosind echipamente hardware cu performanta de peste 330 de Gigaflops, 96 GB RAM si reverberatia filarmonicii din Viena. Ei asta chiar e o chestie pe care as vrea neaparat sa o vad.

image9499

Aflat la cea de-a treia editie, « The Masterpiece Experience » 2016 prezinta o poveste science-fiction cu narator, inspirata din « Odiseea » lui Homer. Piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisa de Thomas Bergersen si muzica de film compusa de Hans Zimmer (« The Dark Knight »/ « Cavalerul negru » si « Interstellar »), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de razboi, ce reuneste mai multe culturi si prezinta societatea umana dintr-o perspectiva unica

Cand am ascultat o mostra din ce s-a intamplat in anii trecuti, s-a facut pielea de gaina pe mine. A fost un effect wow! Vedeti si voi trailerul!

In premiera mondiala iPad-ul, iPhone-ul si electroencefalograful vor fi folosite de producatorul, dirijorul, pianistul-informatician Ciprian Costin ca instrumente muzicale sau mijloace de a potenta muzica simfonica reinterpretata din coloana sonora a filmelor Interstellar, Dark Knight, Batman vs. Superman, semnata de Hans Zimmer si Thomas Bergersen de la Two Steps From Hell.

Mi-ar placea mult sa merg la concertul asta si sa ascult live interpretarea coloanei sonore din filmul Interstellar.

Abia astept sa « experimentez » un show epic. Mai e putin pana pe 27 aprilie asa ca mai aveti timp sa va luati bilet la aceasta capodopera.  Cred ca va fi cu adevarat un spectacol de neratat. Sa nu ziceti ca nu v-am spus ! 🙂

 

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Despre bloggeri si blogmeeturi

Cum a fost la Mobifest 2016

2 Comments

 1. Adi Lazar
  15/04/2016

  Foarte tare!

  Reply
  • madalina
   15/04/2016

   da

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly