April 18th, 2021

LONCOLOR de vara: 1000 de premii instant + o masina Suzuki Vitara

Pentru a participa la campania promotionala este necesara achizitionarea oricarui produs LONCOLOR marcat promotional si ulterior trimiterea codului unic aflat in interiorul steguletului promotional prin SMS sau pe site-ul LONCOLOR, in sectiunea dedicata campaniei. Participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra castigarii/necastigarii unui premiu instant in maxim 60 de minute de la trimiterea codului. Pentru validarea premiilor castigatorii trebuie sa trimita ambalajul impreuna cu steagul promotional atasat, codul unic si bonul fiscal in baza caruia a fost achizitionat produsul castigator. Regulamentul complet este disponibil in sectiunea dedicata campaniei pe site-ul LONCOLOR (www.loncolor.ro/evaracuvitara).

An de an premiem loialitatea celor ce au incredere in LONCOLOR. Campania noastra de vara este deja o frumoasa traditie, cu premii consistente in fiecare editie. Marele premiu de anul acesta, o masina Suzuki Vitara Passion Hybrid este un produs prietenos cu mediul si care asigura economie de carburant, un partener de drum de incredere la propriu si la figurat. Le multumim pe aceasta cale ca au acceptat sa pornim la drum impreuna in aceasta campanie!”  – a punctat Alina Pescaru, Manager Comunicare LONCOLOR

„Suntem onorati sa fim alaturi de LONCOLOR in aceasta campanie si le multumim pentru atentia acordata brand-ului Suzuki! In acest an, Suzuki aniverseaza frumoasa varsta de 100 de ani si intotdeauna ne-am concentrat eforturile in dezvoltarea unor produse ce au avut in centrul atentiei nevoia clientului. Modelul Suzuki Vitara este un Hybrid potrivit tuturor, ce se imbina armonios in campania LONCOLOR. Asadar trend-ul acestui sezon este „E vara cu Vitara!”a precizat Nicoleta Gerea, Branch Office Leader – Suzuki Romania.

Gamele participante la acest concurs sunt urmatoarele: LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, LONCOLOR EXPERT OIL Fusion, LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Ultra Max, LONCOLOR Trendy Colors, LONCOLOR Natura, LONCOLOR GoCrazy!, LONCOLOR EXPERT Quick Color Touch, LONCOLOR Studio, LONCOLOR Emulsie oxidanta, LONCOLOR EXPERT Silver/ Pink Reflex, LONCOLOR Expert – produse pentru ingrijirea parului (sampon, masca, balsam, leave-on si ulei).

***

Despre LONCOLOR

Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importanta companie romaneasca producatoare de vopsea pentru par, cu o experienta de 27 de ani in domeniu.

LONCOLOR este brandul romanesc numarul 1 in categoria vopsea pentru par avand in portofoliu game care adreseaza nevoilor diferite ale consumatoarelor:

  • Vopsea de par: LONCOLOR Expert HEMPstyle, LONCOLOR Expert Oil Fusion, LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Natura, LONCOLOR GoCrazy!, LONCOLOR Trendy Colors, LONCOLOR Ultra Max, LONCOLOR Expert Quick Color Touch
  • Ingrijire: LONCOLOR Trendy, LONCOLOR Expert, LONCOLOR Michel Mercier 

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Voi de unde v-ati cumpara o masina second hand?

Orice femeie ar trebui sa aiba unul sau mai multe vibratoare

2 Comments

  1. 17/07/2020

    Premii tentante! Multumim de informatii! Mult succes!

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly