December 8th, 2022

LONCOLOR de vara: 1000 de premii instant + o masina Suzuki Vitara

In mod obisnuit eu nu ma vopsesc, asa ca m-am gandit destul de mult inainte sa scriu despre campania Loncolor. De ceva timp insa, am o tacaneala; ma cam bate gandul sa imi schimb culoarea parului intr-una zbanghie de tot. Asa mi-a venit nu ma intrebati de ce. Si pentru ca sustin antreprenoriatul romanesc si afacerile locale, cand am primit informatia mi-am adus aminte de aceasta dorinta si mi-am dat seama ca in loc sa caut peste mari si tari, s-ar putea sa gasesc chiar langa mine, ceea ce caut de mult. Asa ca e foarte posibil sa le incerc si eu gama aia de culori funcky pentru ca ma tenteaza si masna aia 🙂 , dar pana atunci poate imi dati si voi cateva sugestii.

LONCOLOR, cel mai bine vandut brand romanesc de vopsea de par lanseaza campania promotionala “E VARA PREMIILOR LONCOLOR. E vara cu VITARA!”

Campania se desfasoara in perioada 1 iulie – 30 septembrie si ofera sansa de a castiga instant sute de premii atractive sau chiar marele premiu oferit prin tragere la sorti: o masina Suzuki Vitara Passion Hybrid. Campania promotionala pune in joc si 1000 de premii instant: 500 de premii a cate 100 lei, precum si 500 de perii electrice pentru aranjarea parului iRonArc by Michel Mercier.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Voi de unde v-ati cumpara o masina second hand?

Orice femeie ar trebui sa aiba unul sau mai multe vibratoare

2 Comments

  1. 17/07/2020

    Premii tentante! Multumim de informatii! Mult succes!

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics