November 28th, 2023

Intalnire cu bloggerite

Unul dintre grupurile de pe Facebook, legate de bloggeri si blogging, in care sunt membra se numeste « Bloggerite ». Cred ca v-ati prins deja, e women only. 🙂 Adica doar bloggerite. Este o comunitate foarte frumoasa, in care impartasim tips & tricks, ne ajutam reciproc iar atunci cand una dintre cele aproape 1500 de membre are nevoie de ceva, da o strigare si « suratele » ii sar imediat in ajutor.

Asta ca sa nu mai zica cineva ca noi femeile nu stim decat sa ne suntam una pe alta. Ba, sa avem pardon, la noi in aceasta comunitate nici vorba de asa ceva. Ba din contra, ne sprijinim una pe alta si asta mi se pare minunat.

Recunosc ca nu intru foarte des pe aici (si o sa rectific acest lucru, stiu, mi-a intrat in cap acum ! 🙂 ) insa, din fericire am vazut la timp anuntul lor despre un eveniment in care trebuia sa ne intalnim cu toatele. Mi l-am pus in calendar, am mai spus si altora, insa nu eram foarte sigura ca programul imi va permite sa ajung.

Insa, dupa ce am venit dintr-o calatorie de cateva sute de kilometri cu turistii, chiar daca eram transpirata si asudata de pe drum, m-am hotarat totusi sa ma duc la intalnire.

bloggerite

Eram tare curioasa sa le cunosc pe fetele din comunitate. Nu prea cunosteam decat cateva (care au chiulit de la intalnire !). Plus ca o iesire ca intre fete chiar imi prindea bine.

Asa ca joia trecuta ne-am adunat cateva bloggerite in Journey Pub. Avand in vedere ca intalnirile pe care le organizez eu intre bloggeri au luat o binemeritata pauza….de vacant, m-am bucurat sa vad ca luna asta se organizeaza chiar 2 intalniri cu bloggeri. Unde dai si unde crapa ! In orice caz, nu conteaza cine si unde le face atat timp cat ne intalnim fata in fata.

Nu mai stiu exact cate eram saptamana trecuta, cred ca vreo 15 la un moment dat, insa eu chiar m-am simtit bine. Am cunoscut bloggerite noi, am facut schimb de sfaturi utile, am aflat informatii noi. Atmosfera a fost agreabila. Onorabila adunare a semanat mai degraba cu o revedere intre prietene. Chit ca multe dintre noi ne vedeam pentru prima oara. Nu am stat decat vreo 2 ore dar am avut timp sa vorbim cate in luna si in stele despre blogging, copii, joburi, calatorii, vise si aspiratii, sa ne prezentam etc si intre timp sa si mancam. Numai femeile le pot face pe toate astea in acelasi timp. 🙂 Cred ca a functionat multitaskingul. 🙂

Din pacate, nu pot sa va prezint decat o singura poza de la intalnire, « imprumutata » de la « pastorita » grupului, Alexandra Giula, caci in ziua cu pricina telefonul meu era in service iar cu tableta sincer nu a iesit mare lucru. So……next time !

Toate in cor am decretat ! Trebuie musai sa ne vedem mai des ! Ai auzit Alexandra ? Poate data viitoare o punem de-o piscina, zic. 🙂

Sursa foto : Alexandra Giula

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Ultima luna pentru nominalizari la Webstock 2016

Funeraliile unei regine

2 Comments

 1. 17/08/2016

  Hmm, Craiova Blog Meet de Iulie a fost la piscina si asa pregatim si pentru August 🙂 Poate dai o fuga la blogolteni daca nu ti se implineste dorinta “piscinicola” la Capitala

  Reply
  • madalina
   19/08/2016

   Pai nici nu cred că mi se va împlini. Dar nici la voi nu sunt șanse să ajung. Oricum….. distracție plăcută!

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly