September 19th, 2020

Super Blog 2014 adevaratele castigatoare

Desi a trecut ceva timp de la Super Gala de la Straja, desi mai am destule articole pe care inca nu le-am postat si pe care vreau neparat sa va vorbesc pana se incheie anul, desi v-am povestit deja cum ne-am distrat la Gala scriind un articol destul de lung (ca un jurnal vorba Iuliei :)) tot eram nemultumita ca nu am punctat un aspect. Important…zic eu.

Nu as vrea sa supar pe nimeni, toti bloggerii participanti au fost buni si fiecare s-a straduit sa dea tot ce are mai bun. Insa pe mine m-au impresionat cu deosebire 2 bloggerite.

Prima este Ramona Lengyel care nu poate scrie la fel ca noi ceilalti bloggeri. Are nevoie de ajutorul mamei sale din cauza unor imperfectiuni de ordin fizic. In ciuda acestor obstacole care la prima vedere, ar face indeletnicirea de blogger cel putin anevoiasa daca nu chiar misiune imposibila, mi se pare exemplar ca a reusit sa tina pasul cu articolele din competitia Super Blog.

Sincer, vazand-o, m-am rusinat ca am lasat un afurist de calculator sa-mi stea in cale si sa ma faca sa abandonez prea repede competitia.

IMG_0498

Ramona nu a abondonat ci, din contra, a trebuit sa lupte de 2 ori ca sa demonstreze ca poate. Si a reusit. Sincer a fost pentru mine cea mai buna lectie de tenacitate de pana acum. Asa ceva nu mi-as fi imaginat vreodata ca voi vedea la Super Blog.

A doua este Andra Buruiana, care are doar 18 ani (pe care a ales sa si-i serbeze alaturi de noi). Desi e foarte tanara, pe mine m-a impresionat prin setea de cunoastere mai ales pe partea de dezvoltare personala (subiect care nu e pe lista de preocupari a multor adolescenti si din pacate nici a multor adulti) si prin dorinta de a-i ajuta pe altii. Asa cum poate ea.

IMG_3264

Eu la varsta ei habar nu aveam ce e in capul meu, ce vreau sa fac in viata si ce e cu mine pe lumea asta.

Bravo Andra si sa nu-ti pierzi niciodata curiozitatea si dorinta de a evolua. Iar daca ai nevoie de indrumari si sfaturi apeleaza cu incredere la subsemnata.

Poze Madalina Iancu Straja (5)

Ele sunt cele 2 care pe mine m-au inspirat si in fata carora imi scot palaria. Pentru mine ele sunt adevaratele castigatoare ale Super Blog. Bravo fetelor!

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Craciun Fericit!

Intalnire cu Jasmuheen

7 Comments

 1. 26/12/2014

  Bravo ma si eu nu te-am impresionat?! :)))

  Reply
  • madalina
   27/12/2014

   Pe tine te-am si pupat! Nu fii geloasa! La ce sa te mai admir? Ca tu poti la fel ca noi. 🙂 Pup u!

   Reply
   • 27/12/2014

    Sa ma admiri ca sunt o diva, ca sunt veselia intruchipata, ca sunt cea mai smechera Litera din alfabet! :)))

    Acum serios vorbind, eu de Ramona stiam, vorbisem cu ea de cateva ori in trecut si m-a impresionat puterea si optimismul de care da dovada! Chiar este un mare exemplu pentru noi toti.
    Cu Andra n-am prea vorbit, asa ca nu pot sa ma pronunt, dar te cred pe tine pe cuvant si ii doresc sa-si mentina calea dreapta!

    Reply
    • madalina
     27/12/2014

     Pai astea le stii deja :).Eu nu auzisem de Ramona pana acum, mea culpa :). Iar de Andra, ce sa zic, promite. Dreapta, ocolita sau curba sa-si tina calea potrivita pentru ea.

     Reply
 2. 27/12/2014

  Am stors câteva lacrimi (sper că nu s-a văzut la cameră) când am văzut-o pe Ramona…În ciuda defectului ei nu a renunţat şi, la fel ca şi tine, mi-a fost ruşine pt simplu fapt că după proba All am vrut să arunc totul pe geam.
  Cele două fete sunt cele mai bune exemple în ceea ce priveşte dorinţa de a trece mai departe indiferent de obstacole…

  Sărbători de poveste alături de cei dragi!

  Reply
  • madalina
   27/12/2014

   Merci la fel naso! Pup u! <3

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly