January 28th, 2023

In vizita la Kooperativa 2.0

Marti a fost Ziua Portilor Deschise la Kooperativa 2.0 asa ca le-am trecut si eu pragul, dornica sa vad cum arata noua lor « casa »  (a se citi sediu :)) si sa vad cum e munca intr-o kooperativa blogosferica. Asa ca, am semnat si eu kondica.

IMG_20151027_165454Pentru ei a fost o zi istorica iar in blogosfera a fost ca sa zic asa un « milestone » caci nu se intampla in fiecare zi asemenea onorabila adunare pe metru patrat. 🙂

Nu stiu daca oamenii au mai apucat sa si lucreze in ziua aia. Banuiesc ca nu caci au fost asaltati de musafiri care mai de care, fix de la prima ora.

A fost un adevarat pelerinaj iar sfintele moaste au fost inlocuite cu sfanta bere. 🙂 Cica sa fi fost vreo 200 de oameni in decurs de 12 ore, conform statisticilor « oficiale ». Deh, ce sa-i faci daca sunt asa simpatici si au lipici de-i iubeste toata lumea ?

Au un sediu foarte dragut, desi peretii mi s-au parut un pic cam albi, chit ca erau decorati in culorile logo-ului kooperativei 2.0.  Dar au primit niste tablouri dragute si colorate care sa mai adauge culoare suplimentara. Bine, acum la drept vorbind, la cat de colorati sunt kooperatistii, diecare in felul sau……daca-si mai picteaza si peretii o sa arate sediul ca un tablou de Gustav Klimt. 🙂

E un loc dragut (merci Cristi pentru tur) in care am avut sentimentul de relaxare si de buna dispozitie. Mi-a placut sediul lor si atmofera de acolo. Am fost un pic geloasa pe ei ca mi-ar fi placut si mie asa un loc de munca simpatic, la care sa ma duc cu drag.

Cel mai mult mi-au placut camera de relaxare, bucataria si balconul. Balconul e super mare, bucataria asisderea (si binainteles ca in ziua aia era plina cu bunataturi). Am socializat, am jucat fusball si am luat bataie si m-am maimutarit nitel si eu in cabina foto Amelie.

Aveai impresia ca e o mare petrecere dar fara muzica caci era lume peste tot.

Nu am stat prea mult caci vine omul dar mai si pleaca. A fost quality time si mi-a placut.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Momentul ala……….pe care l-ai retrai la nesfarsit

Participa gratuit la conferinta «Targetarea in campaniile online si offline»

2 Comments

 1. 29/10/2015

  Ce fain!

  Reply
  • madalina
   30/10/2015

   A fost da! 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics