December 6th, 2020

Martie – luna femeilor in care feminitatea infloreste

Luna martie este invariabil luna dedicata femeilor. Si poate ca nu intamplator, la inceputul primaverii, cand natura se trezeste la viata, femeile au parte de mai multa atentie decat in oricare luna a anului.

Si poate ca, odata cu natura minunata din jurul nostru, este timpul ca si tu FEMEIE sa-ti trezesti la viata si sa iti scoti la suprafata cel mai de pret dar cu care ai fost inzestrata – FEMINITATEA ta.

Femeia2

Te-ai gandit vreodata la acest concept ? Este de cele mai multe ori greu de explicat in cuvinte, pentru ca transcede tot ce am fost invatate sa credem de catre societate, familie sau cultura tarii in care ne-am nascut.

Asa ca, daca tot este luna femeilor, ce ar fi sa ne adunam si sa discutam despre asta ? Oare cand ti-ai acordat ultima data timp sa te gandesti la tine, FEMEIE si sa te uiti adanc in fiinta ta ? Poate niciodata, pentru ca, de regula, nu prea ai timp pentru « fleacuri din’astea ». 🙂 Stiu, ai multe alte prioritati arzatoare dar ce ar fi daca te-ai opri putin si ti-ai acorda o zi in care sa-ti incarci bateriile, sa iti amintesti cine esti si sa descoperi ca poti mai multe decat credeai ?

Daca esti curioasa sa afli mai multe, te invit sa participi in data de 24 februarie de la ora 20.00 la un Webinar gratuit despre feminitate. Webinarul are loc prin Google Hangouts astfel ca, ai posibilitatea sa trimiti in scris, in timp real, intrebarile tale si sa primesti raspuns la ele, direct de la Oana Stoianovici .

http://ozidefeminitate.ro

http://ozidefeminitate.ro

Daca iti va placea ce vei auzi, Oana Stoianovici te invita sa participi la un « O zi de feminitate » – un eveniment cu si despre feminitate in data de 14 martie 2015 la Bucuresti. Vom trece impreuna prin 5 sesiuni gandite special pentru ca tu sa te reconectezi la centrul tau, sa iti (re)descoperi feminitatea si sa o exprimi cu putere si pasiune.

Pe parcursul zilei, vei invata cum sa creezi o relatie cu tine insati, cum sa stabilesti relatii echilibrate cu cei din jur, cum sa iti gestionezi energia, relatia cu barbatii si cum sa iti descoperi potentialul si creativitatea.

Ziua va combina antrenamente practice (pe care le vei putea aplica si integra ulterior in rutina vietii tale), cu exercitii fizice de pilates (conduse de Roxana Ivanescu) pentru a te face sa stralucesti in fiecare zi si sa treci la un alt nivel de frumusete si putere ca femeie.

P.S. Dragi barbati, acest articol vi se adreseaza si voua. Daca nu aveti idee de cadouri de 1 sau 8 martie, trimite-ti-va partenerele la acest eveniment. Crede-ti-ma pe cuvant, veti avea parte numai de beneficii de la femeile voastre dupa aceasta experienta.

Sursa imagine : http://www.viatainrezonanta.ro

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Saptamana viitoare este Social Media Summit

Dorinte si declaratii de anul nou chinezesc

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly