August 7th, 2020

Impresii dupa testarea Doppelherz Kollagen Beauty kit

Cand am primit pachetul cu produse la testat m-am bucurat mult, ca de fiecare data cand primesc ceva. A venit chiar la fix pentru ca ma aflam intr-o perioada in care, venind dupa un timp de efort intens, organismul meu era saracit de vitamine si minerale, cupru, zinc si colagen.
A coincis si cu accidentul meu de bicicleta asa ca pe langa frumusete si revigorare, chiar aveam nevoie de colagen pentru recuperarea mai rapida a incheieturii mele luxate.

Fiecare cutie contine 30 de flacoane unidoza, de cate 25 ml iar ca sa inceapa sa se vada efectele este necesar sa consumi cam 2 cutii. Eu am primit 2 cutii plus cateva doze in plus ca sa le impart cu prietenele deci in total 60 de doze iar acum mai am 5 si le termin.

Asa ca chiar pot sa spun ca scriu aceasta recenzie in cunostinta de cauza.
Nu cred ca mai are rost sa ma apuc sa enumar fiecare ingredient si beneficiu in parte pentru ca astea le puteti citi aici.

Ce am observat eu dupa testarea Kollagen Beauty kit sunt urmatoarele : intr-adevar pielea mea arata mai bine. Textura s-a refacut si are un aspect usor matifiat ceea ce ma bucura. Biotina, zincul si cuprul simt ca m-au ajutat. Cat despre colagen, nu prea stiu ce sa spun.

Pentru ca acum vreo 3 ani mi-a “picat” in mana primul nutricosmetic care era un produs romanesc, nu pot sa ma abtin sa nu fac o comparatie.
Ca si pret, produsul romanesc e usor mai scump decat Kollagen Beauty kit dar isi merita banii.
Tin minte ca la vreo 3 zile dupa ce am inceput sa iau, textura fetei se schimbase vizibil. Asa ca efectul a fost imediat. E drept ca discutam de 2 produse cu ingrediente diferite dar si cu unele care coincid.

Ce sa spun, acum depinde fiecare ce isi doreste si pentru ce consuma produsul insa eu nu m-as uita doar la pret ci la efectul pe termen lung.

Nu pot sa spun ca il recomand pe unul sau pe altul doar ca, fiind mai patrioata de felul meu, m-as gandi sa sustin companiile romanesti in perioada asta si in general.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Fara taboo cu VIPoo

Impresii dupa testare detergent Lenor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly