September 24th, 2020

Fara taboo cu VIPoo

Stiti momentele alea cand te “taie” o nevoie si te repezi spre toaleta iar cand ajungi acolo te loveste o “mireasma” de nu stii cum sa faci sa iesi de acolo mai repede? Suntem obisnuiti sa nu vorbim despre acest subiect tabu dar care face parte din vietile noastre. Chit ca suntem VIP-uri sau oameni obisnuiti, cu totii folosim tronul si am vrea de multe ori sa lasam in urma un miros de viorele.

La treaba mica nu-i problema dar treaba mare e……mirositoare. Desi sunt niste lucruri fiziologice normale, daca ai un lung sir de persoane care asteapta dupa tine sa foloseasca toaleta si le lasi in urma un souvenir, cel mai stanjenitor moment e cand iesi de acolo. Caci stii ce urmeaza si nu stii cum sa faci sa dispari mai repede.

De acum incolo scapi de situatiile jenante cu un spray odorizant de wc inovativ – VIPoo de la Airwick.

E mic (are doar 55 de ml pentru apoximativ 100 de aplicari), il poti purta in poseta si de acum chiar poti lasa in urma un miros de lavanda, lamie sau fresh ca sa nu mai strambe nimeni din nas cand intra dupa tine la toaleta. Nu stiu insa ce fac domnii ca ei nu au posete in care sa-l poarte. 🙂

Cum functioneaza  VIPoo? Pulverizezi in toaleta inainte de a-ti face treaba, faci ce ai de facut apoi respiri usor. Practic, spray-ul formeaza o pelicula la suprafata apei care neutralizeaza mirosurile neplacute si lasa sa se simta in aer doar un parfum placut.

Le-am testat pe toate 3 variantele de parfum si cel mai tare se simte cel de lavanda, Totusi preferatul meu ramane cel de lamaie care mi se pare ca “acopera” mai bine mirosurile.

Nu pot spune ca inlatura 100% mirosurile…..de dupa, dar totusi le atenueaza si lasa in urma un miros placut, ceea ce face sa-ti dispara stresul ca cine intra dupa tine lesina. Mai ales daca ai o baie fara aerisire sau o mai imparti si cu alte persoane.

In mod cert miroase mai bine dupa. Iar daca te simti VIP iti trebuie si un instrument pe masura. 🙂

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Am testat aparatul de calcat cu abur vertical Tefal

Impresii dupa testarea Doppelherz Kollagen Beauty kit

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly