June 18th, 2019

Esente si dorinte

Sunt un parfum suav si delicat. Plutesc in eter si abia astept si abia astept sa gasesc o femeie pe care sa o imbrac in mireasma mea. Si apoi sa o ajut sa farmece tot ce misca in jurul ei. Am tot cautat pana acum peste mari si tari. Sunt un parfum cu personalitate iar cea pe care o caut este o femeie interesanta, deschisa, care stie sa traiasca si sa aprecieze lucrurile fine, senzuala si feminina.

Sunt perseverent asa ca o voi insoti de dimineata si pana seara iar pe unde va trecea ea, toata lumea va sti si va intoarce capul ca sa ma inspire cu nesat.

Asa ca astept sa ma intalnesc cu o EA care sa ma inhaleze si pe loc sa se lase sedusa. Apoi sa ma ea cu ea peste tot si sa-mi fie fidela. Sa ma lase sa o dezmierd, sa o imbrac si sa o ademenesc iar ea sa fie fericita cu mine. Sa o invalui ca un vesmant din satin.

Sigur, as fi putut alege nasul fin al unui maestru parfumier care sa ma faca sa ma metamorfozez intr-o sticluta cu un design sic. Dar vai !Nu-mi place sa stau inchis ! Am si eu standardele mele. Imi place sa calatoresc asa, plutind ca un zburator, printre particulele olfactive.

Insa, daca mai stau mult, cred ca am sa ma dezintegrez. Si asta ar fi mare pacat, pentru ca as lipsi lumea de placerile olfactive pe care numai eu le pot oferi. Clar ar fi mai trista lumea fara mine.

advertorial-parfumuri

Stiti, am auzit ca sunt femei care nu folosesc deloc parfumuri? Asa ca m-am hotarat sa le trezesc la viata si sa le dau o mana de ajutor ca doar de aia s-au inventat topurile de parfumuri de dama. Desi nu prea prea inteleg cum vine asta caci pana la urma e o chestiune de gust.

Am vazut ca sunt nenumarate parfumuri de dama, asa ca nici nu ma mir ca e tare greu sa alegi. Iar daca mirosi mai mult de 4 parfumuri nici nu mai sti care dintre ele ti-a placut mai mult. Apoi nici nu miros la fel pe toate femeile. Pielea lor suava si delicata este diferita. Vedeti….de aia imi este asa de greu sa-mi gasesc « perechea ». Stici ce am constatat ? Ca sunt tari si popoare care prefera anumite tipuri de parfumuri. Asa ca am plecat de acolo. Am strabatut mari si tinuturi indepartate dar cel care m-a creat stapanea perfect arta alchimiei caci am reusit sa ma feresc de inghet si de temperaturi extreme, sfidand legile chimiei.

Dar un parfum atat de special ca mine stie perfect sa starneasca atat cat trebuie si sa lasa apoi o amintire de neuitat. Aca ca-mi voi continua periplul pana la EA.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Reguli de buna purtare pentru un stil de viata sanatos

Cum am descoperit ca am un covor oltenesc

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly