A venit luna mai, am inceput si detoxifierea pe anul asta. Adica din nou, cum s-ar spune dupa experienta de anul trecut care se pare ca mi-a priit. Dupa editia din 2014 (primul experiment) care s-a lasat cu cani explodate si un perete manjit de noroi (fix din prima seara si singura, din fericire), cu schimbat consistenta si culoarea sangelui si a transpiratiei si bineanteles eliminat de multe toxine din corp, am zis sa urmeze in 2015 episodul 2. 🙂
Si ca sa fie totul mai dragut, anul asta povestea cu detoxifierea are si un nume « Praful gri si cele 21 de canite colorate », pe scurt detoxifierea 2015.
Am inceput intr-o zi cu luna plina, adica fix pe 4 mai. Nu o sa o uit prea curand. Pana azi, toate bune si frumoase. Nici nu am simtit ca am inceput cura de detoxifiere cu argila. Ca si anul trecut, am scos din alimentatia mea carnea. Insa am avut 2 derogari. Ce misto e sa faci singura regulile ! Cele 2 derogari se refera la faptul ca am mancat totusi duminica peste la gratar si de cateva ori saptamana trecuta am mancat si pate de ficat. Era deja facut si mi-a fost mila sa il las. 🙂
Meniul meu din prima saptamana de detoxifiere a continutu urmatoarele :
La capitolul mancare gatita : ciorba de loboda (preferata mea :)) si tochitura de ciuperci
La capitolul altele : multe salate (salata, castraveti, morcovi, gulii, ovaz, cascaval, alune, hrisca, semimte de in si de floarea soarelui). Miam miam ! 🙂
Iaurt cu ovaz si seminte de in, senvisuri cu icre, pate de ficat, cascaval, omlete, Nutella, biscuiti, croissante dulci
La capitolul fructe : mere, portocale
Adica nimic iesit din comun. Cam asta este alimentatia mea regulata.
E adevarat ca joi m-a cam luat o foame la un moment dat. Asa ca am mai mancat o portie suplimentara de ciuperci.
Iar digestia functioneaza mai bine.
Leave a comment