February 26th, 2024

Dar din dar se face rai

Pana acum credeam ca gesturile si actele de caritate e de preferat sa fie facute in taina si neaparat anonim. Insa, la insistentele repetate ale unei prietene, m-am hotarat sa va impartasesc si voua, « isprava » mea de pe 3 aprilie. Nu doresc sa ma laud in nici un fel si sa arat ce buna crestina sunt eu in Saptamana Mare insa cred ca faptele bune ii pot inspira si pe altii sa faca la fel pentru ca lucrurile frumoase sa se multiplice si lumea sa fie un loc mai bun.

Impreuna cu o buna prietena, care s-a oferit sa fie caraus, m-am alaturat unei initiative frumoase a multinationalei la care ea lucreaza si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul. Adica sa daruiesc niste lucruri de care nu mai aveam nevoie si astfel sa « rezolv » si partea de curatenie de primavara.

Asa ca mi-am impulsionat rudele sa faca curatenie prin casa si sa se mai debaraseze de lucrurile care le prisosesc. Cat priveste cutiile cu carti……………de v-as spune ce poveste au ! O intreaga telenovela ! Cert este ca am vrut sa fac multe lucruri cu ele insa nu s-au dat duse. Au asteptat cuminti momentul si ocazia perfecta.

Cand am vazut ca am umplut ochi masina ei, am zis wow am reusit eu asta ? Si pentru prima data am inteles ce inseamna sa daruiesti (desi nu e prima data cand ajut oameni). Aproape ca mi-a venit sa plang ! Am simtit o implinire si o bucurie imensa care m-au inundat.

Am inteles ca aceste lucruri si cartile vor ajunge la o scoala din Calimanesti. Insa, sincer, pentru mine asta e un detaliu. Am multumirea sufleteasca ca vor ajunge acolo unde este nevoie de ele. Si sper ca aceste carti sa deschisa mintile si sufletele unor copii. Ma bucur pentru asta si ma bucur ca s-a intamplat asta in preajma Pastelui. Nimic nu este intamplator pe lumea asta !

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum fu la Gala Spring SuperBlog 2015

De ce-mi place Jingle.ro

4 Comments

 1. 11/04/2015

  Iar eu te imbratisez cu mare drag si admiratie pentru ceea ce ai facut. Esti un om deosebit, special, ce abia isi deschide aripile catre lume, catre viata. Felul in care o faci cred ca iti va asigura si un drum frumos, plin de impliniri in primul rand sufletesti. Sa daruiesti e cea mai mare implinire si multumire.

  Reply
  • madalina
   12/04/2015

   Vavaly m-ai facut praf cu ce mi-ai scris. Aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase! <3

   Reply
 2. 13/04/2015

  Mă bucur din ce în ce mai mult să te descopăr! 🙂 Felicitări pentru ceea ce faci și pentru ceea ce ești!
  🙂

  Reply
  • madalina
   14/04/2015

   Multumesc Diana! Si reciproca e valabila! 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly