November 29th, 2022

Daca vreti sa donati ceva din casa, iata unde le puteti duce

Inca de luna trecuta cand am inceput operatiunea « marea renovare » am inceput sa fac curatenie volens nolens prin garderoba dar asa, pe repede inainte, caci mobila trebuia golita ca sa vina mesterul si sa o demonteze. Ce a iesit o sa va povestesc intr-o postare viitoare ca e prea tare, parol ! 🙂

Acum ca tot mai e putin si vine Pastele si suntem cu totii in tot felul de curatari, interioare si exterioare, si alte dereticari, ma gandeam ca sa va impartasesc o descoperire pe care am facut-o recent, unde nici nu gandeam. Si anume pe blogul unei beizadele de Bucuresti 🙂 , Codin Maticiuc. Nu mai stiu ce cautam si cum am intrat acolo, cert este ca dupa ce m-am amuzat citind un articol, am dat peste aceasta informatie, care mi s-a parut foarte utila.

Social Exchange

Daca aveti prin case tot felul de obiecte care va prisosesc (mai putin bani), aflati ca le puteti dona, ducandu-le la Magazinul Caritabil Social Exchange.

« Este vorba de un magazin social in care poti dona absolut ORICE nu-ti trebuie (mai putin bani) si ele sunt distribuite oamenilor saraci in felul urmator: cei asistati sociali se-nscriu la DGASPC pentru diferite actiuni (maturat strazi, de exemplu), primesc niste puncte si isi cumpara de la magazinul caritabil orice, pe baza punctajului. Un concept foarte cool pe care as vrea sa-l vizitati pe Calea Crangasi nr.3 sector 6 (intrarea prin fata) sau pe Strada Nicolae Filimon, nr. 23, sector 6 (intrarea prin spate), Bucuresti. »

Dupa ce am citit am zis…la naiba…daca aveam informatia asta acum vreo 2 luni ce bine era ! Ca nu mai dadeam de ceasul mortii sa gasesc musterii pt donatii. Acum o sa ma duc la fix si gata treaba.

Mi se pare o idee foarte buna pentru comunitate si pe viitor acolo voi duce lucrurile de care nu mai am nevoie. Caci o sa mai urmeze o ruda de “deratizari” cand ma voi muta inapoi si va trebui sa repun totul la loc.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Directioneaza 2% la Agent Green daca iti pasa de padurile Romaniei

Iluziile in care cred romanii – 7

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics