November 28th, 2023

Cum a fost la Social Media Summit 2016 – partea 2 #smsbucuresti

Cu atatea probleme tehnice si prefaceri din ultima vreme era sa uit sa va povestesc si ce mi-a placut de la editia cu numarul 5 a Social Media Summit 2016. Nu e de alta, dar au fost multe lucruri bune care m-au impresionat si pe care era pacat sa le trec cu vederea.

Si acum nu vreau sa sune a ridicat in slavi organizatorii (ca nu m-au platit ca sa ii laud), dar au avut niste merite care merita recunoscute. De data asta, le-a iesit brici.

In primul rand, se pare ca in 2016 tehnologia a tinut cu noi. Daca la alte evenimente, cand toata lumea se conecta la wireless, mergea cu viteza melcului turbat acum a fost la inaltime. Ca niciodata. Nici cea mai mica intarziere in comunicare. Supersonic nu alta. Nu s-a mai stricat nici un microfon, laptopul si retroproiectorul au mers si ele fara probleme.

logo SMS

Smartfonul meu, proaspat iesit din service cu o seara inainte, a mers la fel de brici. Parca zbura nu alta. Chiar mai bine decat atunci cand l-am cumparat. Ma gandisem sa-l vand si sa-mi iau altul si cred ca s-a speriat. 🙂

Toata lumea a intrat la timp inauntru, fara invitatii speciale asa cum se intampla pana acum. De trebuia organizatorii sa ne stranga cu arcanul. 🙂

3 casute de pozat nu una. Doar doar ne-or ajunge ! Ca sa ne prinda din toate unghiurile.

Sponsori misto. Campanii creative si inteligente. Campania #suntuntaran m-a impresionat cel mai tare. Mi-a placut maxim si am promis ca o si sutin. Asa ca, stati pe aproape ca urmeaza mai multe detalii.

Iar pentru cei care doresc sa revada evenimentul, pot urmari inregistrarile.

SESIUNEA 1 – SOCIAL MEDIA, NIVELUL URMATOR

ATENTIE ! Aici apare si « prestatia » mea 🙂 pentru care se pare ca am primit aplauze la Social Media Summit 2016. Asta am observat dupa ce am revazut inregistrarile. In momentul ala nici nu am realizat. Minutul 41.40!

SESIUNEA 2 – CAMPIONII SOCIAL MEDIA DIN ROMANIA

SESIUNEA 3 – STRATEGII CASTIGATOARE IN SOCIAL MEDIA

Felicitari organizatorilor si abia astept editia urmatoare!

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Pentru cei care au, citesc, cumpara sau folosesc un SITE

Ce evenimente va recomand sa nu ratati in martie 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly