February 26th, 2024

Webstock 2015 – primele impresii

Dupa cum va anuntam aici, ieri toata blogosfera si alte vietuitoare care activeaza in mediul online si-au dat intalnire la Hotel J.W. Marriott unde a avut loc editia cu numarul VIII a celui mai asteptat eveniment al anului – Webstock 2015.

IMG_20151002_093358

Si nu stiu cum s-a nimerit ca taman pe 2 octombrie se sarbatoreste Ziua Internationala a Zambetului. Potriveala potrivelilor…mai ales la cate poze am facut ieri. 🙂

Nu putea sa lipseasca cel mai mare selfie cu Farmec, « executat » de Cristian China Birta, al carui blog implineste tot 8 ani ca si Webstock-ul.

12140852_10206456093454106_6910090194462907025_n

Laitmotivul zilei a fost transhumanta, caci s-a tot vorbit despre oi, ciobani, tarani urbani si alte asemenea in repetate randuri, astfel ca Webstock-ul de anul asta s-a transformat in « Woolstock ». 🙂 Dar despre asta o sa va povestesc intr-o postare viitoare.

Ca in fiecare an, sponsorii ne-au pregatit surprize frumoase si interesante, insa din pacate nu am apucat sa le vizitez toate standurile.

Desi nu ma prea omor cu dulciurile in general, de data asta, am facut ravagii printe ele. Profitand de standul « prea imbietor » al Siviero Maria am mancat muuuulta inghetata. Chiar nu stiu unde a incaput atata. Deh, ziua a fost lunga si solicitanta. Sunt o norocoasa caci « micile mele excese » nu se vor vedea si pe silueta mea. Asa ca ma tine. Ha ! 🙂

Unul dintre standurile care mi-a placut cel mai mult a fost cel a HP. Ati fi uimiti sa vedeti ce pot face niste coronite din flori naturale si o chitara pe care cei care si-au facut poze le-au putut folosi ca recuzita dupa pofta inimii si curele imaginatiei. Acum cand am intrat sa imi caut poza m-a « izbit »  asa un val de frumusete de la atatea doamne, domnisoare si domni care pur si simplu radiau si straluceau. Daca nu ma credeti intrati sa vedeti.

12074605_10153405979158110_5271422897155806204_n

Mi se pare ca a anul asta au fost mai multi participanti ca niciodata. In pauze nu aveai loc sa arunci un ac iar ca sa traversezi holul de la un capat la altul iti lua ceva timp caci era mare inghesuiala pe metru patrat.

Pauzele au zburat ca vantul si ca gandul si totul s-a petrecut pe repede inainte. Am avut senzatia ca sunt intr-un mare carusel. Era probabil « de vina » si « portia » de oboseala pe care o inmagazinasem in ultima saptamana.

In orice caz, Webstock-ul, oamenii si atmosfera de acolo dau dependenta. Abia astept editia de anul viitor.

M-am reintalnit cu multi bloggeri si oameni dragi, am aflat chestii misto si interesante pe care le fac unii, am notat niste « tips and tricks » deosebit de utile pe care le voi folosi pe blog….ce sa zic ? Intr-un cuvant mi-a placut.

Si pentru ca atunci cand se intalnesc bloggerii se lasa cu chef (mai ales cu oltenii, care anul asta au « colonizat » Bucurestiul) si dantuiala, dupa eveniment era cat pe-aci sa « rupem » podele, la propriu, la after party-ul din The Pub. Ni s-o fi tras de la berea Staropramen : ) sau nu 🙂 .

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Maine toata blogosfera e la Webstock 2015

Cum a fost la Webstock 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly