June 15th, 2024

Cum a fost la Blogmeet 3

In aprilie am reusit sa organizam si Blogmeetul cu numarul 3. De data asta, am fost amfitrioana la organizare.

Am gasit o locatie foarte potrivita, la mine in cartier. Un bar dragut, deschis de curand, care se numeste El Rincon, cu specific spaniol dar care are si fructe de mare si alte preparate din bucataria internationala.

E un cadru foarte placut, spatiu mare, aerisit, decorat cu mult bun gust, cu preturi foarte bune, unde se poate si dansa.

13047987_1176896969010086_6506994683906044340_o

Pentru ca nu e ticsit de clienti chiar poti sa stai la o parola in perfecta intimitate si poti sa « umbli » si la playlistul localului daca nu iti place muzica. 🙂

M-am gandit ca este decorul perfect unde sa putem purta o conversatie fara sa ne bubuie muzica in timpan.

Nu ne-am strans decat 4 bucati de bloggeri : de fapt 3, ca ce-a de-a patra inca nu si-a facut blog dar promite sa-l puna pe picioare in curand. Nu de alta dar « mestereste » lucruri dragute si ar fi pacat sa le tina doar pentru ea.

Am vrut sa le fac o surpriza celor care m-au onorat cu prezenta si le-am adus o persoana interesanta, cu care am avut niste discutii de substanta si mult mai profunde decat speram. Este vorba de domnul Radu Visan de la Asociatia AltFEL. Si nu a venit cu mana goala. Ne-a adus si copaceii sai cu ravase, varianta small size :). Pentru ca eram mai putini decat estimasem, ne-am delectat fiecare cu trasul mai multor mesaje din cei 3 pomisori cu intelepciune. Ni s-au cam potrivit mesajele si de ce nu poate vor constitui niste surse de inspiratie pentru articolele nostre viitoare de pe blog.

In orice caz ne-au pus pe ganduri. Si uite asa am mai aflat si de pasiunile ascunse ale celorlalti bloggeri si am plecat de acolo cu plusvaloare.

Cat privesc ceilalti bloggeri care dadusera join la evenimentul de pe Facebook si ziceau ca vin sigur, s-au risipit in vant iar ceea ce o sa spun acum nu o sa fie deloc dragut, dar este din pacate purul adevar. Nu vreau sa nominalizez dar cand i-am intrebat daca mai vin sau nu, am auzit cele mai stupide si aiurea scuze pe care le-am citit in viata mea.

Cam dezamagitor de la niste bloggeri care cica sunt creativi. Ma asteptam sa spuna si ei macar niste minciuni mai inteligente sau macar sa recunoasca ca nu au avut pur si simplu chef. Mi s-ar fi parut mai onorant.

Daca stii ca nu ai nici o tragere de inima sa vii nu inteleg de ce mai dai join la eveniment. Dar……no comment !

Oricum vom continua cu blogmeeturile si de abia asteptam editia viitoare !

 

Sursa foto : fotografii personale + Georgiana Mihaila

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cine sunt laureatii galei de excelenta Valori de Romania ?

15 mai – Ziua Internationala a Familiei

6 Comments

 1. 12/05/2016

  Parcă mi-e dor și mie de un blogmeet.

  Reply
  • madalina
   12/05/2016

   Pai voi nu faceti?

   Reply
   • 12/05/2016

    Nu prea mai facem. 😀

    Reply
    • madalina
     14/05/2016

     rau

     Reply
 2. 12/05/2016

  Spor la urmatoarele!

  Reply
  • madalina
   12/05/2016

   Sa fie! Si inspiratie! 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly