June 15th, 2024

Cui dati anul asta 2% din impozitul pe venit? Deadline 25 mai

Vorbind cu Luciana despre subiectul directionarii a 2% din impozitul pe venit, mi-a povestit de 2 cazuri de copii cu autism.

Dupa cum v-am mai povestit, eu sunt constiincioasa si in fiecare an am grija ca cei 2% sa fie directionati intelept, ca doar nici prin cap nu-mi trece sa ii las la stat.

directioneaza

Nici nu vreau sa ma gandesc cum este sa ai un copil cu autism si ce efort financiar presupune asta pentru parinti. Asa ca, atunci cand mi-a zis Luciana nici nu am stat sa ma gandesc, ba i-am mai cerut niste formulare sa mai conving si alti « oameni de bine » sa ajute aceasta cauza.

Acestia sunt cei 2 copii : Pavel si Mihnea – Prietenii lui Mihnea / Pagina de Facebook Prietenii lui Mihnea / Articol Unica / Salveaza o inimă – Mihnea

Pavel

Pavel

Fiind vorba de niste bani pe care ii dau oricum (impozitul pe venit) si de un formular pe care dureaza cel mult 5 minute sa il completezi eu zic ca merita. Si ai o satisfactie extraordinara stiind ca ajuti un om care chiar are nevoie, in loc sa intre banii in buzunarele unora carora nu le pasa de cetateni.

Copiii sunt viitorul natiei iar din pacate statul roman face mult prea putine pentru copii cu autism, lasand tot efortul pe umerii parintilor. Nu e drept, insa ii putem ajuta cu un mic gest. Si nu mi se pare deloc un efort prea mare sa printezi un formular si sa-l duci la ANAF.

Mihnea

Mihnea

Stiu ca multi dintre voi nu au timp de mers pana acolo si de aceea, va pot ajuta eu in acest sens. Daca nu aveti timp de facut toata procedura, ma contactati, semnati formularul si il depun oamenii direct, pentru voi, cu imputernicire.

Chiar mi se pare mura in gura. Un act de caritate la botul calului.Data limita pentru depunerea formularelor este 25 mai.

Si pot verifica de data asta daca au primit banii, prin Luciana, intreband beneficiarii. Orice banut conteaza.

Daca va intereseaza, va invit sa ma contactati la contact@madalinaiancu.ro

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Voluntar la Palatul Sutu pentru Scoala Altfel

La ce concerte as vrea sa merg anul asta?

2 Comments

  1. Roxie
    14/05/2016

    Care este contul si restul de date pentru a directiona cei 2% pentru Prietenii lui Mihnea?

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly