January 16th, 2022

Concurs « Opriti distrugerea padurilor »

Se spune ca o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte. Eu cand am vazut-o pe asta, am zis wow !

concurs paduri

Eugen Demeterca – Speranta

M-a lovit pana in maruntaiele fiintei mele. Sincer eu le-as arata imaginea asta celor care produc « stricaciuni » cu buna stiinta acestei minunate planete. Trebuie sa fii de-a dreptul insensibil sa nu te miste o asemenea imagine.

Imaginea de mai sus e « opera » lui Eugen Demeterca si a fost inscrisa in concursul celor de la 123RF.com care se adreseaza creativilor care stiu sa « manareasca » fotografiile (adica se simt artisti vizuali) si care sustin lupta impotriva distrugerii padurilor.

Pe scurt, trebuie sa creezi o imagine care sa ilusteze tema « Opriti distrugerea padurilor ». Te poti inscrie pana pe data de 30.09.2015 iar premiile puse in joc sunt : un iPhone 6, o bicicleta TREK Marlin 5 29-er sau o tableta grafica WACOM INTUOS PRO L, sau unul din cele 5 pachete formate din abonamente la Luerzer’s Archive si cate 75 de credite pentru 123RF.com.

Am ales sa va povestesc despre acest concurs pentru ca iubesc planeta asta si as sari la gatul tuturor celor care ii fac rau, intr-un fel sau altul, fara discernamant sau constiinta. Revenind la lucruri mai pasnice, ceea ce vreau sa spun este ca sustin orice initiativa menita sa produca o constientizare asupra a ceea ce  inseamna sa distrugi padurile si viitorul umanitatii doar pentru a obtine niste foloase vremelnice.

Sunt multe fotografii inscrise in concurs insa cea a lui Eugen a avut asupra mea cel mai mare impact. Si fara sa fiu subiectiva, eu as desemna-o castigatoare.

Mie imi pasa de planeta asta dar din pacate nu sunt asa de meseriasa ca altii, la fotografii. Si oricum nu cred ca l-as putea bate pe Eugen. Insa never say never! Daca totusi ma hotarasc sa particip si eu, va voi anunta ca sa ma votati.

Pana una alta, votati-l pe Eugen caci are doar 253 de voturi si dupa parerea mea imaginea lui « face » cel putin 1000. Hai ca puteti ! Hai Eugen !

Sursa imagine : http://creator.iqads.ro/123RF/creatie/3812#_=_

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum ne protejam flora intestinala

Cum poti scapa de ochelari

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly