September 27th, 2023

Ce inseamna inovatia in afaceri la Innovation Forum

Actualmente, cand lumea afacerilor si nu numai sta sub semnul schimbarilor rapide, chiar fulger pot spune, inovatia este cuvantul de ordine. Si regulile jocului s-au schimbat total. Astazi modul in care se face business s-a schimbat total si e intr-o continua transformare.

Pe scurt, ai succes daca stii sa inovezi si sa fii un 10 minute mai destept dect competitorii tai.

Innovation Forum

 

Tehnologia schimba mediul de afaceri si modeleaza lumea in care traim. Este cea care dicteaza, de ani buni,  progresul la nivel global si deschide granita unui imens potential, aducand companiilor oportunitati uriase.

In fiecare an, o noua  serie de elevi si studenti romani castiga competitiile mondiale! Mai mult, an de an apar tineri cu idei si aplicatii care se impun la nivel international. Noutatea interesanta este ca euforia si creativitatea inovatorilor a inceput sa fie sustinuta activ de manageri si o serie de companii.

Anul acesta, dupa multi ani in care ne-am straduit sa aducem pe scena Biz Innovation Forum reprezentanti din companii care intr-adevar inoveaza local, am reusit sa adunam cu usurinta atat companii cat si profesionisti care lucreaza zi de zi in acest domeniu.

Vino pe 10 Aprilie la Biz Innovation Forum si descopera puterea inovatiei! Afla care este realitatea in domeniul in care lucrezi si cum poti identifica inovatia potrivita companiei tale. Vei invata strategiile si metodele de aplicare a inovatiei si cum poti imbunatati performantele propriului business!

Conferinta reuneste reprezentanti ai industriei ITC, investitori, directori de dezvoltare, consultanti in inovatie, antreprenori si cercetatori,iîntr-o dezbatere despre puterea inovatiei.

Iata cativa dintre speakerii evenimentului : Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia; Cornel Amariei, Inventator, Antreprenor; Razvan Tapu, Senior Manager Business Development & Strategic Initiatives, Stefanini; Magda Ropotan, Consultant in inovatie; Cosmin Nicula, Co-founder, VisageCloud; Branislav Bibic, Managing Director, Philip Morris Romania; Ionut Budisteanu, Inventator, Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence, Presedinte ANIS.

Evenimentul va avea loc pe 10 Aprilie 2017, la ARCUB, Bucuresti. Mai multe detalii regasiti pe site-ul evenimentului Biz Innovation Forum (http://revistabiz.ro/innovationforum2017).

Ai intrebari pentru speakerii conferintei? Contacteaza-ne la lelia.petrescu@revistabiz.ro si le vom adresa acestora, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei. Pentru alte detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la aceeasi adresa de contact.

 

 

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

E la moda sa iti trimiti copilul in tabere educationale

Cum a fost la Innovation forum

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly