October 31st, 2020

Ce cadou ii iau lu’ sefu’

Acum cativa ani, se apropia ziua de nastere a sefului meu  direct si am fost « insarcinata » de colegii mei sa ma ocup de cumpararea cadoului pentru el. Planuiam sa ii facem si o petrecere surpriza.

Trebuie sa precizez ca seful schimba prefixul. Incepea ce de-al 4-lea deceniu de viata. Un prag important in viata unui barbat, moment de trebuia marcat cum se cuvine. Deci mare stress. 🙂

Asa ca mi-am luat rolul in serios si mi-am batut capul cateva ore si zile bune caci aveam un buget in care trebuia sa ma incadrez la fix. Asa ca m-am ales cu multe dureri de cap, caci nu ii cunosteam deloc preferintele sefului insa vroiam sa gasesc niste cadouri deosebite nu ceva banal si uzual ca de alea tot primise si cred ca era deja satul.

Vroiam sa fie ceva cu care sa il surprind, care sa-i si placa si care sa marcheze cum se cuvine momentul. Nici nu dispuneam de timp prea mult ca sa iau magazinele la picior, asa ca m-am limitat la internet si am luat la puricat site-urile cu cadouri pentru barbati.

superblog

Vroiam sa gasesc si o sticla de vin de colectie si mare mi-a fost mirarea cand am gasit fix un Merlot din anul nasterii lui. Punct ochit, punct lovit :). Insa mai trebuia sa gasesc si un alt obiect ca sa folosesc toti banii stransi de la colegi.

Pana la urma, dupa indelungi gandiri, razgandiri, pareri si sfaturi de la mama si de la alte colege, mi-am luat picioarele la spinare si m-am deplasat la showroom-ul Myman.ro. Ochisem eu ceva interesant la ei pe site insa nu ma puteam hotara si eu sunt genul mai de moda veche. Prefer sa ating obiectul si sa-l sucesc pe toate partile inainte de a-l cumpara. Mai ales cand trebuia sa arate impecabil, caci era pentru seful si nu ma puteam prezenta oricum.

Binenteles ca, s-a intamplat, ca de obicei. Am plecat dupa mere si am luat pana la urma pere. J Insa sunt multumita ca am plecat cu ceva de-a dreptul interesant si care nu se gaseste pe toate drumurile. Plus ca m-am incadrat perfect in bugetul de shopping.

La petrecerea surpriza, cand i-am vazut fata sefului si fetele colegilor, am stiut ca am facut alegerea buna 🙂

Asta i-am cumparat sefului

Asta i-am cumparat sefului

I-a placut la nebunie si se pare ca am fost inspirata, in ciuda durerilor de cap si a presiunii de a ma ridica la anumite stardarde. Colegii au fost si ei impresionati si chiar m-au felicitat. Deci totul e bine cand se termina cu bine. 🙂

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2015

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Caldura noastra cea de toate zilele

Team building printre stejari

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly