February 26th, 2024

Cand mi-a dat apa putere?

Pai raspunsul e cat se poate de simplu – cand am inceput sa o « consum » corect. Stiu ca suna aiurea cuvantul consum atunci cand te referi la un lichid. Adica cum sa consum apa? Asa bine ! Daca nu stiati, aflati ca apa se si « mananca » nu doar se bea.

Da, ati citit bine, nu va mai frecati la ochi ! Si nu am luat-o razna.

Chestia asta mi s-a parut si mie ciudata cand am auzit-o prima data, dar e cat se poate de adevarata. Am auzit-o de la un nutritionist care tinea un discurs la un eveniment la care am fost si ne povestea despre virtutile apei.

Front image_drinking-waterNe-a povestit cum au supravietuit evreii din lagarele naziste. Se pare ca s-a ajuns la concluzia ca din cauza faptului ca acestia erau privati de hrana si primeau doar apa, au trebui sa invete sa o « manance ». Adica in putinele dati in care primeau apa, ca sa nu moara de foame, nu o dadeau pur si simplu pe gat ca noi, ci o plescaiau intr-un mod in care reuseau sa extraga din apa aia toti nutrientii si substantele hranitoare necesare vietii.

Cica asa si-au explicat oamenii de stiinta supravieturirile miraculoase de care au avut parte unii.

Si va jur ca dupa ce am ascultat povestea asta si mi s-a facut pielea de gaina, cand am baut prima inghititura de apa din sticla pe care o aveam in geanta, m-am uitat altfel la apa. Simplul fapt ca mi-am imaginat cum este sa traiesti doar cu apa m-a facut sa simt ca apa imi da putere.

Caci nu degeaba fara mancare poti supravietui dar fara apa nu.

Sursa imagine : http://www.cleanwateraction.org

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Azi am mancat studenteste

Aviz amatoarelor de par blond – poveste adevarata

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly