October 22nd, 2017
  Adsense and Other Advertising Code Here (728*90)

  Cand mi-a dat apa putere?

  Pai raspunsul e cat se poate de simplu – cand am inceput sa o « consum » corect. Stiu ca suna aiurea cuvantul consum atunci cand te referi la un lichid. Adica cum sa consum apa? Asa bine ! Daca nu stiati, aflati ca apa se si « mananca » nu doar se bea.

  Da, ati citit bine, nu va mai frecati la ochi ! Si nu am luat-o razna.

  Chestia asta mi s-a parut si mie ciudata cand am auzit-o prima data, dar e cat se poate de adevarata. Am auzit-o de la un nutritionist care tinea un discurs la un eveniment la care am fost si ne povestea despre virtutile apei.

  Front image_drinking-waterNe-a povestit cum au supravietuit evreii din lagarele naziste. Se pare ca s-a ajuns la concluzia ca din cauza faptului ca acestia erau privati de hrana si primeau doar apa, au trebui sa invete sa o « manance ». Adica in putinele dati in care primeau apa, ca sa nu moara de foame, nu o dadeau pur si simplu pe gat ca noi, ci o plescaiau intr-un mod in care reuseau sa extraga din apa aia toti nutrientii si substantele hranitoare necesare vietii.

  Cica asa si-au explicat oamenii de stiinta supravieturirile miraculoase de care au avut parte unii.

  Si va jur ca dupa ce am ascultat povestea asta si mi s-a facut pielea de gaina, cand am baut prima inghititura de apa din sticla pe care o aveam in geanta, m-am uitat altfel la apa. Simplul fapt ca mi-am imaginat cum este sa traiesti doar cu apa m-a facut sa simt ca apa imi da putere.

  Caci nu degeaba fara mancare poti supravietui dar fara apa nu.

  Sursa imagine : http://www.cleanwateraction.org

  Azi am mancat studenteste

  Aviz amatoarelor de par blond – poveste adevarata

  Leave a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *