November 28th, 2023

Bullets over Lipscani – teatru la Godot

De mult nu mai fusesem la teatru si cam simteam nevoia sa ma mai culturalizez nitel :). Asa ca azi am avut parte de o seara relaxanta la Godot Cafe-Teatru, in care de asemenea nu mai pusesem piciorul…cam de multisor.

Am vizionat spectacolul « Bullets over Lipscani » o comedie, inspirata de nuvela lui Woody Allen si pusa in scena de regizorul Eugen Gyemant, cu care am si facut cunostinta la finalul piesei. By the way, pare un tip cat se poate de normal banal chiar, fara aere si boemitati de geniu pustiu.

Mi-a placut jocul celor 3 actori tineri : Dan Radulescu, Smaranda Caragea si Catalin Babliuc.

617Pe scurt, povestea e cam asa. Un detectiv este angajat de o asa-zisa studenta sa-l gaseasca pe Dumnezeu. Prin periplul, sau acesta ajunge la un rabin, la Papa, trece si pe la bordel si chiar ajunge sa joace Mortal Kombat cu Moartea insasi pe 100 de dolari.

De departe cel mai bun moment al piesei a fost dialogul dintre detectiv si Moartea cu care incearca sa negocieze. 🙂 Savuros ! A smuls multe hohote de ras in sala.

Celor carora le plac dialogurile filosofice si replicile de intelectuali contemporani, vor savura indragi aceasta piesa. Iar daca mai au si niste cunostinte de cultura generala, atunci chiar au sanse sa priceapa substratul replicilor si umorul fin. 🙂

Ma asteptam sa dureze ceva mai mult insa piesa tine doar o ora. O alegere potrivita pentru o seara in care vrei sa te destinzi dupa o saptamana aglomerata si sa te relaxezi.

E o piesa care iti aduce zambetul pe buze si te binedispune.V-o recomand.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Maine voi fi telefonista de serviciu la call center. Daca ma suni, pot castiga 50 de euro

Participa gratuit la conferinta « Online, offline, e-mail marketing, SEO, retele sociale »

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly