June 15th, 2024

Bani din afiliere cumparand Tesaturi Alese

Anul acesta, multi dintre noi sunt cumva fortati anul asta sa se uite si in alte directii si sa analizeze si oportunitati care pana acum pareau neinteresante: cum ar fi afilierea. Si ce sa vezi? Tot sunt eu acum in reconfigurare de traseu, am inceput sa fac curatenie prin dulapuri si sa donez lucrurile care nu imi mai fac trebuinta ca sa fac loc celor noi.

Am ajuns si la capitolul lenjerii de pat si la fireasca intrebareā€¦ce fac cu astea? Le mai tin, nu le mai tin, le-as cam da ca sa-mi iau altele dar nu prea stau pe roze cu bugetul si alte asemenea dileme.

Si pana sa mi se arda mie circuitele de la overthinking, mi-a aparut o informatie interesanta pe care vreau sa o impartasesc cu voi ca poate pe unii ii intereseaza. Probabil doamnele si domnisoarele, caci mai mult ele cumpara lenjerii de pat in casa. šŸ™‚ Domnii cumpara alte alea dar daca aud ca e rost de extra cashā€¦poate se apuca si ei de treaba. šŸ™‚

Ca sa nu mai lungesc vorba, programul de afiliere directa al magazinului Tesaturi Alese zice cam asa, pe scurt :

Primesti comision deĀ 10% din valoarea vanzarilorĀ corespunzatoare conversiilor generate. Acest comision va fi aprobat automat si vei fi instiintat prin email de fiecare data cand vor exista conversii pentru tine.

Bonus (aici e partea interesanta šŸ™‚ )

Pentru a fi si mai atractiva afilierea, pe langa beneficiile de mai sus,Ā primesti 100 lei lunarĀ daca te numeri printre primii 10 afiliati inscrisi si doresti sa te implici in urmatorul mod:

PosteziĀ 1 bannerĀ cu link afiliat pe home page.

Postezi link-uri de afiliere in cel putinĀ 3 articoleĀ lunar, nu este nevoie sa realizezi articole dedicate, ci doar sa inserezi topic link-urile in cele pe care le scrii frecvent.

Link-urile afiliateĀ nu trebuie sa fie de tip “nofollow”.

Primesti banii si fara sa realizezi neaparat conversii in luna respectiva.

Magazinul isi rezerva dreptul de a intrerupe acordarea bonusului daca rezultatele campaniei de afiliere nu sunt satisfacatoare.

Si daca nu prea le bunghesti cu treaba asta numita afiliere, ai pe situl lor si material suplimentare. Asta imi place de minune ca si eu mai am niste lacune la capitolul asta, asa ca abia astept sa ma pun pe buchisit si pe facut bani. Si de data asta o sa-mi si iasa nu ca pana acum.

Iar daca ma uit la ce lenjerii de pat au, imi vine sa cam donez tot ce am, ca-mi sticlira deja ochisorii la cateva articole. Asa ca nu stiu de voi, dar pe mine ma coafeaza la fix.

Spor la comisioane! šŸ™‚

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Unde esti copilarie?

Imi rafinez gusturile in materie deā€¦bere

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly