September 21st, 2018

Imi rafinez gusturile in materie de…bere

Anul asta am inceput sa explorez si subiectul alcool, mai in profunzime dar in acelasi timp sa-mi rafinez gustul – unul dintre cele 6 simturi “traditionale” in materie de vin si bere. Le consum pe ambele in egala masura.…adica in cantitati rezonabile ca sa ma pot bucura de aroma specifica nu sa-mi autosabotez singura papilele gustative si dispozitia.

Daca e vorba de bere, am gusturi constrastante si aparent antagonice. Imi place o bere asa, mai light, usoara, nu foarte alcoolizata si usor dulceaga. Nu-mi place sa-mi ramana amareala aia pe gat. Culoarea nu conteaza prea mult.

Insa, in acelasi timp, uneori prefer o bere mai amaruie, bruna, cu mai mult alcool. Depinde de dispozitie si de ce substante imi lipsesc din corp in acel moment. Oricum pentru mine berea este aliment asa ca ma bucur de cantitatea de magneziu pe care o contine caci, daca o bei fara sa sari calul, te hraneste si te hidrateaza. Deci numai ingrediente naturale.

Cand as vrea sa o beau? Cand imi vine cheful…..(aici habar nu am, depinde ce vrea corpul ca el e seful meu) stiti de la o vreme incoace am oaresce pofte…la ore cam aiurite asa ca multumesc cerului ca am in bloc la parter nonstopul. 🙂

Cu cine sa o beau? Cu o companie placuta cu care sa stau la un pahar de vorba si la o conversatie inteligenta in care sa radem mult si sa ne bucuram. Iar berea sa fie musai in sticla de sticla. Am un fix! 🙂

Si nu stiu de ce, dar anul asta am senzatia ca o sa beau mai multa bere decat pana acum, asta si pentru ca anul asta berea Albacher implineste 10 ani de la lansare.

In primavara anului 2008, Romaqua Group a intrat pe piata berii cu brandul Albacher, faurit in una dintre cele mai moderne fabrici de bere din lume la Sebes-Lancram, dupa o reteta traditionala ce foloseste ingrediente 100% naturale.

Albacher este o bere Premium Lager, produsa exclusiv din ingrediente naturale: apa, malt, malai si hamei. Deci numai ingrediente naturale. Realizata conform unei retete traditionale, berea are un caracter unic si distinct, exprimat printr-un gust pur si o aroma naturala perfect echilibrata, o bere usoara pe care o savurezi oricand cu placere. Berea Albacher este o bere proaspata, nepasteurizata, filtrata la rece, folosind tehnologii de ultima ora. Este o bere vie, ce isi pastreaza caracterul.

Datorita fermentarii la temperaturi joase, dioxidul de carbon este persistent, berea mentinandu-si prospețimea si perlajul un timp indelungat si dupa deschidere. Albacher este prezent pe piata cu sortimentele Albacher Premium, Albacher Winter, Albacher de Pasti, Albacher Radler, acestea fiind imbuteliate atat la PET si doza, cat si la sticla.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cui i-e frica de dentist si de implant dentar?

București în 100 de cuvinte

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly