September 19th, 2020

Am dat liber la Guest Post-uri

Acum o luna si ceva, unul dintre prietenii mei de pe Facebook, blogger si el, mi-a propus sa scriu o postare la el pe blog. Pana atunci nu ma gandisem sa fac chestia asta asta, desi stiu ca pe la alti bloggeri se poarta.

Cum am vazut ca este un bun exercitiu si chiar mi-a folosit, de ceva timp, mi-am deschis si eu o sectiune dedicata de Guest Post-uri. Asa ca va invit sa o folositi cu incredere daca simtiti ca aveti ceva de impartasit sau daca considerati ca si cititorii mei ar fi util sa afle de vreo persoana, campanie, proiect misto, pozitiv si util, care sa le aduca valoare in viata.

guest-postsCum era si firesc, exista cateva reguli, de care as dori sa tineti cont inainte de a poposi la mine pe blog cu o postare.

  1. Textul trebuie sa fie scris corect gramatical si de preferat fara diacritice. Daca totusi tineti mortis sa-i puneti diacritice, o sa va respect dorinta, desi eu scriu fara. Lungimea postarii ar bine sa nu depasesaca un maxim de 700 de caractere ca sa nu plictiseasca cititorii si sa adoarma citind. 🙂
  2. Postarea ar trebui sa includa si o poza pentru estetica aranjarii in pagina cat si pentru a fi citita mai usor.
  3. La sfarsit nu uitati sa includeti un scurt paragraf de prezentare (cine sunteti, cu ce va ocupati, ce pasiuni aveti, despre blogul tau, daca aveti unul).
  4. Postarea nu trebuie sa includa mai mult de unul-doua linkuri (care sa faca trimitere spre autorul postarii – pagina de Facebook/blog sau spre locul in care se pot gasi mai multe informatii despre campanie/proiect).
  5. Postarea nu trebuie sa aiba forma unui advertorial (adica sa nu fie vorba despre promovarea unui serviciu/produs/companie). Pentru advertoriale sunt alte conditii si va rog sa ma contactati pe email pentru asta.
  6. In principiu, tema postarii ar trebui sa se incadreze in domeniile mele de interes si anume : dezvoltarea personala, antreprenoriat, tot ce inseamna promovarea unui stil de viata sanatos, tot ce e legat de lectura, manifestari si evenimente culturale, oameni interesanti cu povesti de viata de merita spuse (stiu ca sunt multi), proiecte interesante atat in online cat si offline, idei creative, stafuri utile, concursuri, evenimente care urmeaza sa se desfasoare, concerte, frumusete si stil de viata.
  7. Fara review-uri de produse pentru ca nu mi se pare corect sa pun la mine pe blog impresii despre ceva ce nu am testat personal.
  8. Postarea trebuie sa fie originala iar continutul sa nu mai apara postat si prin alte parti.
  9. Postarea nu trebuie sa contina cuvinte obscene, jignitoare sau conotatii negative, xenofobe sau de alta natura.

Mi-ar placea sa primesc postari originale, creative, pozitive care sa aduca informatie noua si valoare atat cititorilor mei cat si mie. Mai aflu si eu lucruri noi. 🙂

Daca postarile pe care le voi primi nu vor respecta regulile insiruite mai sus, sau daca simt ca nu rezonez intr-un fel sau in altul cu informatia primita, imi rezerv dreptul de a nu publica materialul primit.

Multumesc anticipat pentru timpul alocat citirii blogului meu si pentru ca il considerati suficient de interesant incat sa duca mai departe informatia voastra.

Astept postarile voastre pe mail, la adresa contact@madalinaiancu.ro

Spor la scris! 🙂

Sursa imagine : http://www.tomarhawk.com

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Chic & Glam de la ursuletul parfumat

(Guest post) Legătura dintre linişte şi succes

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly