November 29th, 2022

Zambet de Hollywood in doar doua vizite la dentist

Fatetele ceramice se numara printre cele mai moderne constructii estetice pentru dantura, fiind realizate din materiale tolerabile din punct de vedere biologic. Acestea se refera numai la suprafata exterioara a dintelui, iar lucrarea se realizeaza, de regula, in doua vizite la dentist. In timpul primei vizite dintele este slefuit, iar apoi, dupa realizarea fatetelor in laborator, acestea sunt cimentate. Si uite asa, obtinem un zambet de revista.

Fatele dentare au o grosime de sub 1 mm si arata intocmai precum dintii reali. Prin urmare, fatetele dentare sunt lucrari protetice dentare care acopera partial dintele, deci procedura este mai putin invaziva decat plasarea coroanei dentare.

Datorita compozitiei lor, fatetele reprezinta o optiune potrivita pentru reparatiile cosmetice, constand in inlocuirea smaltului din partea exterioara a dintelui. Specialistii de la Clinica New Dental Bucuresti recomanda fatetele dentare ceramice pentru a repara si infrumuseta dintii, dar si pentru a le oferi o stralucire asemanatoare zambetelor celebre de la Hollywood.

mostrar de nuante de alb

„Avantajele acestei interventii minim invazive este ca se pastreaza dintele vital si ca, in timp, nu isi schimba culoarea din cauza alimentelor si a bauturilor care contin coloranti naturali sau artificiali (ceai, vin, cafea) sau din cauza fumatului. De asemenea, nu apare fenomenul de abraziune, dintii sunt usor de igienizat, prezinta o retentie scazuta a placii bacteriene, minimizeaza transluciditatea dintelui original si asigura conturul si culoarea dintilor, cu un risc minim de iritare a gingiilor.”, a explicat medicul dentist Irina Gavrilut de la Clinica New Dental Bucuresti.

Fatetele dentare sunt recomandate pentru a corecta forma anormala a dintilor, volumul, dintii scurti, diverse anomalii, distrofii dentare, pentru inchiderea spatiilor dintre dinti sau atunci cand metodele de albire nu functioneaza sau nu au rezultatul dorit. Important de mentionat este ca acestea nu pot fi aplicate in toate cazurile, ci dupa o anamneza detaliata de catre medicul dentist, care se asigura ca dantura este in stare buna, in momentul in care sunt aplicate.

Despre Clinica New Dental

Clinica New Dental ofera tratamente complete in domeniul stomatologic, intr-un mediu placut si prietenos cu un personal profesionist si o varietate de servicii de inalta calitate si de ultima ora, precum estetica dentara, implantologie, odontoterapie, endodontie, parodontologie, pedodontie, protetica dentara, ortodontie, chirurgie oro-maxilo-faciala si estetica faciala.

 

 

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum discerni intre un adevarat indrumator spiritual si un sarlatan?

Recenzie film : Maria Magdalena – povestea nespusa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics