November 29th, 2022

Vrei sa fii FERICITA? Creeaza mici spatii personale, care sa te incarce cu energie pozitiva!

Vrei sa fii fericita? Important este ca, in primul rand, sa-ti doresti asta si sa iei masuri in acest sens. Renunta la gandurile mai putin constructive, alege ce lasi si ce nu lasi sa intre in mintea ta, modifica-ti postura, ai grija de starea de sanatatea a corpului, de alimentatia corecta, de odihna si de faptul ca trebuie sa faci cat mai mult sport! Nu ar fi deloc rau sa-ti fixezi obiectivele, sa te focusezi pe ele si sa actionezi pentru a le pune in practica. Nu in ultimul rand, opteaza sa te inconjori de lucruri placute, creeaza-ti spatii confortabile, care sa te faca sa simti energia pozitiva.

Iata ce spatii personale poti crea pentru a obtine mereu energie pozitiva!

In viata fiecarui om exista acei prieteni care pot sa devina o sursa extraordinara din care sa se extraga un vibe bun, de care are nevoie oricine. Ar fi bine ca acest grup de prieteni sa reuseasca rapid si usor sa alunge starea de apatie sau de deprimare care poate aparea pe plan personal sau profesional. Daca este format din oameni pozitivi, cu zambetul pe buze si gata sa ofere ajutor, atunci vei avea parte de acel spatiu in care iti vei gasi fericirea;

Un loc din gradina poate fi amenajat astfel incat sa ofere un spatiu personal, intim, acolo unde te poti refugia pentru a medita si a scapa de grijile cotidiene. Ideal este un colt minunat in care sa te imbete parfumul florilor, ciripitul pasarilor, verdele viu al plantelor. Alege si mobilierul pentru terasa ta din oferta bogata de pe site-ul Hornbach.ro, indiferent ca preferi o masa si doua scaune, un set de mobilier, o banca sau un balansoar, un hamac sau un sezlong. Lucrurile mici ofera, de regula, multa fericire;

E greu de crezut ca poti realiza un spatiu personal la serviciu. In general, aici acumulezi stres si griji, iar energia pozitiva pare cumva de domeniul fantasticului. Si totusi, exista posibilitatea sa transformi totul in asa fel incat sa te simti foarte bine, cu putina imaginatie si creativitate. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa abandonezi vechiul serviciu, in cazul in care atmosfera este una obositoare si stresanta. Pune pe birou cateva fotografii din vacantele impreuna cu oameni dragi, lucruri personale care te fac sa te simti fabulos, un ghiveci cu plante verzi, iar viata ti se va parea mult mai buna, chiar si atunci cand esti la serviciu.

In concluzie, desi poate esti sceptica la inceput, incearca sa pui in aplicare aceste sfaturi, inconjoara-te de lucruri frumoase, care sa-ti faca placere, de oameni buni, calzi si pozitivi, iar fericirea va deveni realitate. Nu este deloc gresit sa crezi ca fericirea sta in lucruri mici.

Surse foto:

shutterstock.com

ro.pinterest.com

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

De ce modelele de încălțăminte din piele ecologică sunt cea mai bună alegere pe care o poți face?

Hackeru, domeniul si blogul – poveste adevarata

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics