January 16th, 2022

Unde gasesti costume pentru barbati de calitate

Cand vad un barbat pe la vreun eveniment care arata impecabil intr-un costum de calitate care i se si potriveste sunt pur si implu vrajita. Cateodata stau si ma holbez, nu neaparat la purtator ci la felul cum cade costumul pe el. Admir un barbat cu un costum de calitate si bine croit. E important ca barbat sa ai un costum bine croit pe tine care sa te puna in valoare si sa-ti mascheze micile imperfectiuni.

Un barbat aranjat din cap pana in picioare cu siguranta va fi mult mai fermecator si mai cuceritor. Acuma gusturile nu se discuta dar cum sa nu fii impresionata de o aparitie care emana masculinitate, siguranta de sine, putin mister si rafinament ? Doamnelor, sa recunoastem e o combinatie irezistibila. Iar daca posesorul de costum barbatesc are si maniere, inteligenta si simt al umorului atunci nu stiu cate femei ii pot rezista.

Asa cum noi avem little black dress, asa costumele barbatesti nu pot lipsi din garderoba nici unui domn. Ar trebui sa aiba cel putin 2 : unul de ceremonie, elegant si altul casual, cu care sa poata merge si la birou sau la o intalnire de afaceri.

IMG_9949-750x750

In materie de costume barbatesti, in 2017 se poarta carourile, dungile, iar stilul british se pare ca se mentine si in acest an. In plus, marile case de moda propun sacouri cu umeri supradimensionati. Daca vorbim de culori, la cele smart casual vom vedea mult roz si culoarea pietrei, ceva intre bej si alb.

Daca vorbim de costume de ceremonie, conceptul de 3D este nelipsit. Adica costume alcatuite din 3 piese : sacou, pantaloni si vesta. Anul asta se poarta sacou la un singur rand sau la doua randuri de nasturi, redingota lunga, frac clasic sau costum din trei piese.

Insa, de departe, vedeta lui 2017 in materie de costume barbati este smokingul tip slim fit, care urmareste linia corpului dand impresia ca vine « ca turnat », purtat cu sau fara vesta.

Iar daca vorbim de costume de ceremonie, costumele de mire din 2017 vor avea culori ceva mai atipice, printre cele propuse de designeri se numara : verde smarald, albastru, rosu, negru, maro, dar si culorile inchise, cum ar fi culoarea afinelor.

Daca vrei un costum de calitate, in tendinte, fabricat de producaturul roman Ricardo Montesi si la un pret corect intra pe www.e-costume-barbatesti.ro

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Dacia Plant : 15 ani de activitate si un concert aniversar in Piata Sfatului

Cum am descoperit muzica

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly