October 22nd, 2020

Targurile de dezvoltare personala ale lunii martie

In ultimul weekend din luna martie au avut loc in paralel 2 targuri legate de dezvoltarea personala, spiritualitate si stil de viata sanatos.

Initial, imi pusesem in cap sa merg doar la unul dar am facut ce-am facut si le-am bifat pe ambele.

Sambata dimineata, am dat o tura pe la targul 10 beneficii de la Palatul Inspayer. Vroiam tare mult sa ascult prezentarea Ritei Muresan despre terapia cu ingeri. Ajunsa la locul faptei, am dat mai intai o tura pe la standurile expozantilor prezenti la aceasta editie a targului.

10 beneficii

Erau multe chestii interesante si desi nu plecasem chitita pe shopping, nu m-am putut abtine sa nu iau niste pietre ponce impregnate cu parfum. Miroseau dumnezeieste si mi s-a lipit mana de ele :).

IMG_20150401_225227

Apoi am dat peste niste fete simpatice care fac niste chestii tare dragute, romanesti, dar am rezistat tentatiei.

Dar

Dar

Am avut si o discutie super interesanta cu niste domni apicultori despre cate in lume si in stele. Niste oameni deosebiti. Nu mai imi venea sa plec.

Prezentarea Ritei Muresan (care apropos arata in realitate trasnet, ca o adolescenta, dupa schimbarea radicala a stilului de viata si dupa experientele care i-au marcat existenta in ultimii ani. Parca a intinerit si radiaza de lumina. E un om deosebit, cu o energie aparte), ca de altfel toate celelalte prezentari din cadrul targului a fost scurta (circa 45 minute). Cam prea scurta ; as recomanda organizatorilor ca timpul prezentarilor sa fie de o ora.  Insa, desi timpul a fost insuficient, ea a reusit sa abordeze mai multe teme legate de terapia cu ingeri, experientele personale, iertarea si relatia cu parintii. A vorbit fix pe limba mea, spunand lucrurile intr-un mod cat se poate de simplu dar percutant. Am inteles ca era menit sa fiu acolo in sala si sa o aud vorbind, caci, desi nu pot spune ca am auzit lucri noi, felul in care ea a punctat anumite subiecte a facut sa vibreze in mine niste corzi si sa percutez la mesajul primit, intr-un alt fel decat pana acum. Nimic nu e intamplator pe lumea asta.

Am retinut o idee importanta pe care ma gandesc sa o impartasesc cu voi. Modificarile care s-au produs la nivel planetar din 2012 si pana acum, anul asta s-au accelerat iar legea cauzei si a efectului este mai prezenta ca niciodata. Mai pe scurt, daca faci nasoale, ti-o iei instant. Nu mai suntem lasati sa bajbaim in intuneric si toti suntem interconectati unii cu altii. De aceea este necesar sa actionam cu integritate si responsabilitate. M-a cam pus pe ganduri.

Urmatorul val de crestere a constiintei si a vibratiei planetare va fi in 2017. Asa ca cine nu e gata, va fi luat invariabil cu lopata.

Dupa targul 10 beneficii simteam ca ar fi indicat sa trec si pe la festivalul « A noua dimensiune » (festival de spiritualitate si terapii complementare). De aici nu am cumparat nimic insa am asistat la cateva prezentari interesante din care mi-am extras exact informatia de care aveam nevoie.

o noua dimensiune

Una dintre prezentari a reluat exact temele expuse de Rita Muresan deci mesajul a fost cat de poate de clar ca sa-l si pricep. Am facut niste execritii de yoga si am inteles in sfarsit cum functioneaza cele 5 elemente sentiale din filosofia chineza. Am mai aflat o serie de caracteriostici interesante despre 2015. Este un an de tip Yin, in care toti suntem indemnati sa ne uitam in interiorul nostru dar putem materializa si multe lucruri. Totul pe fundalul muzicii divine a lui Gheorghe Iovu.

Este incredibil cum te duc picioarele exact acolo unde ai nevoie sa fii iar daca mai esti si suficient de prezent incat sa extragi exact informatia de care ai nevoie atunci este super. Informatia se duce exact acolo unde e nevoie sa fie stocata iar capacitatea noastra de absorbtie clar s-a modificat.

Abia astept editiile viitoare.

Sursa imagini : Facebook

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cupon reducere pentru cumparaturi de Paste

M-as mai duce la 3 Stejari

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly