January 16th, 2022

STUDIU: 2 din 3 tineri prefera sa se angajeze in MULTINATIONALE. Afla MOTIVELE!

Studiile efectuate in ultima perioada arata ca persoanele cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani aleg multinationalele, ca principala optiune pentru un job pe termen lung. Nici corporatiile nu raman indiferente, caci deruleaza constant campanii de recrutare, destinate tinerilor.

Iata DE CE se orienteaza tinerii catre multinationale, ca prima varianta pentru un JOB stabil!

  • Conditiile de lucru

Printre principalele motive pentru care cei tineri isi doresc o cariera intr-o multinationala se afla conditiile satisfacatoare de lucru. Acestia afirma ca pun pret pe curatenie, igiena, confort si comoditate, toate aceste lucruri regasindu-se in mediul corporate. Asadar, daca lucrezi in domeniul recrutarii, intr-o companie mare, si iti doresti sa atragi angajati noi, intra pe https://www.sanito.ro/produse-de-curatenie si achizitioneaza toate produsele necesare pentru ca sediul firmei sa dispuna de conditii ireprosabile. Detaliile precum acesta pot influenta decizia candidatilor!

  • Masina de serviciu

Multi dintre tineri isi doresc, de la locul de munca, diverse avantaje, printre care si un automobil de serviciu. Astfel, ei se orienteaza spre corporatii, acestea oferind, adesea, un asemenea beneficiu. Daca esti angajator, ar trebui sa acorzi o atentie deosebita acestui detaliu, extrem de important pentru tinerii ce isi cauta un job stabil. Intra pe aceasta adresa web si asigura-te ca autoturismele pe care le oferi angajatilor tai dispun de dotarile necesare. Cu siguranta, acest aspect va face diferenta!

  • Pachetul de beneficii

Persoanele intre 20 si 30 de ani nu sunt interesate doar de venituri ridicate, ci si de pachetele atractive de beneficii. Printre asteptarile lor se numara asigurarea medicala, in primul rand, urmata de posibilitatea de a calatori in interes de serviciu, vouchere si reduceri la diverse servicii, precum salile de forta si cluburile sportive.  Aceste elemente sunt extrem de importante pentru tinerii ce isi cauta un job, asadar companiile ar trebui sa nu le neglijeze!

  • Sesiunile de training

Foarte multi tineri isi doresc mai mult decat un simplu loc de munca. Acestia sunt dornici sa invete, in mod constant, lucruri noi si sa deprinda abilitati pe care nu le detin inca. De aceea, ei se orienteaza spre multinationale, unde li se ofera sesiuni interactive de training, in diferite domenii legate de jobul lor.

  • Oportunitatea de avansare

Un alt element important pentru tinerii ce isi cauta un loc de munca este posibilitatea de a se dezvolta in interiorul companiei. Ei considera ca firmele multinationale sunt mediul perfect pentru acest lucru, astfel ca aplica pentru joburi entry level, tintind spre avansare in functii superioare, dupa o perioada de timp.

Asadar, acestea sunt motivele principale pentru care 2 din 3 tineri prefera sa se angajeze intr-o companie multinationala, in detrimentul altor firme.

 

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Regrete rescrise

Iata 3 trucuri pentru a te simti de MILIOANE in pielea ta!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly