October 28th, 2020

Sanatate ca-i mai buna decat toate!

Cam asa suna una dintre cele mai cunoscute si folosite urari din intreaga lume…..cu modificarile de rigoare in functie de tara de provenienta. 🙂

De curand, uitandu-ma pe niste poze mai vechi, mi-am amintit de aniversarea mea, cu ocazia implinirii celor 25 de ani : gasca, petrecere mare, iubit, vila la munte inchiriata pentru aceasta, schimbare radicala de look……ma rog…..tot tacamul.

Cu o zi inainte, din cauza agitatiei, a nerabdarii si a mancarii consumate, spre seara, stomacul meu a inceput sa faca fitze. Si cum era destul de tarziu si farmaciile erau deja inchise, am apelat la “farmacia din sertar” unde am cate in luna si in stele in materie de medicamente.

Din pacate toate medicamentele pentru stomac erau consumate (nah taman cand aveam mai multa nevoie de ele!) si singurul pe care l-am mai gasit a fost Liv52, care se recomanda de regula pe post de hepatoprotector. Sau cel putin, eu asa stiam. Are mai multe intrebuintari si daca sunteti curiosi puteti citi mai multe aici.

In orice caz, ingredientele sale mi-au calmat stomacul caci altfel nu as fi fost in stare sa ma bucur de petrecerea mea si sa coordonez “desfasurarea de forte” pusa in miscare ad-hoc. Asa ca, in planul meu, nici nu se putea sa fiu altfel decat perfect sanatoasa.

Implinirea varstei de 25 de ani a fost pentru mine un moment important si doream ca totul sa iasa perfect, sa ne distram si sa ne simtim bine cu totii, asa cum meritam.

Astfel ca, problemele digestive nu erau deloc in “meniul” meu si nici pe lista de cumparaturi :). Din fericire le-am rezolvat rapid si fara medicamente de sinteza. Caci nu le prea iubesc defel si nu le iau decat in situatiile in care chiar nu se poate altfel.

Am mai luat eu Liv52 si cu alte ocazii, adica pe post de protector gastric atunci cand faceam tratamente mai puternice cu diverse medicamente si pot spune cu mana pe inima ca mi-a salvat stomacul, nelasandu-le substantele sa imi atace ficatul ori stomacul. Asa ca pot scrie despre Liv52 mult si bine pentru ca il cunosc bine iar cunoscutii mei pot confirma asta pentr ca li-l recomand cu fiecare prilej.

Pentru ca sanatatea ar trebui, in opinia mea, sa fie prioritatea 0 pentru fiecare dintre noi. Cel putin pentru mine este.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Vreau la cursul de Public Speaking! Neaparat….neaparat!

S-o ardem pe vegetale!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly