December 6th, 2020

Reconfigurarea sufrageriei mele

Printre obiectivele mele pentru anul ce va sa fie se numara si unele legate de domeniul casnic.

Una dintre marile mele dorinte pentru 2015 este sa imi redecorez sufrageria pentru a face loc unei piese de mobilier cu totul si cu totul speciale. Nu va spun nimic deocamdata ca aduce ghinion ! Ma scuzati, eu si superstiile mele ! Mai multe detalii la momentul potrivit :).

fata-ganditoare

Ca sa integrez noua piesa in peisaj, sunt necesare niste schimbari si reconfigurari de mobilier in sufrageria mea. Cred ca va trebui sa-i fac un face lift ce sa mai ! Si am de cateva luni tot caut cea mai buna solutie. Am studiat chiar si reviste de decoratiuni interioare si mobilier, am intrebat pe unii si pe alti….doar doar mi-o veni cea mai buna idee….Solutia perfecta care sa imbina toate exigentele mele. Si nu e deloc lucru usor sa multumesti un scorpion, va zic eu :).

Si unde mai pui ca nu vreau in ruptul capului sa renunt la biblioteca mea, caci tin la cartile mele ca la ochii din cap. Ah si nici la fotoliul extensibil pentru care am dat batalii cu mama ca sa il cumpar. Deci ramane unde e clar !

mobila ghencea

Si tot cautand asa, am ajuns si la Mobila Ghencea unde am vazut niste piese interesante, ce par sa se apropia de imaginea mea de ansamblu. Insa ce te faci caci am ochit niste piese de mobilier din colectii diferite iar acum am mari probleme in a le imbina intr-o armonie perfecta. Mi-as dorui sa gasesc acel echilibru intre elegant si functional caci sunt o tipa practica din fire, insa cu un simt estetic dezvoltat. Deci vreau sa le am pe toate, se intelege. Nu renunt la nimic.

E cel putin la fel de greu ca atunci cand mi-am cumparat casa si a trebui sa o mobilez de la 0. Si trebuie sa ma mai gandesc si la buget caci nu vreau sa sar calul. La Mobila Ghencea transportul e gratuit daca cumperi de minim 1000 de lei. Asta e un punct interesant.

Grea decizie ce sa mai ! Poate imi aduce Mos Craciun niste inspiratie ! Sau o comoda de televizor ca si asa, habar nu am unde il voi muta :).

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Scoala pentru o Romanie Verde

Recenzie « Supa de pui pentru suflet » de Jack Canfield si Mark Victor Hansen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly