September 27th, 2023

Recenzie film : Cod rosu de jaf

Cod rosu de jaf este un thriller care duce jaful la un alt nivel. Un cocktail exploziv ce are ca ingrediente, banii, jaful, pulsiunile si emotiile umane duse la extrem si infruntarea cu fortele naturii.

Eroina principala este o femeie de toata isprava care are misiune de a pazi banii trezoreriei – maruntis – vreo 600 de milioane de dolari in bancnote vechi care trebuiesc tocati si distrusi inainte ca uraganul sa loveasca regiunea. Pai cand vezi in fata ta gramezi de bani cum sa nu te muste sarpele de inima ?

Lucrurile se complica caci ce sa vezi trezoreria este atacata, colegii ei cartite tradatoare si corupte de setea de bani si de perspectiva unei imbogatiri rapide cu o suma astronomica pun la cale un plan diabolic pentru a se face nevazuti cu tot banetul ala. In loc sa-i bage la tocator fireste.

Ca sa fie si mai palpitant, clasica infruntare dintre bine si rau, omniprezenta in filmele americane, se petrece pe fundalul unui uragan de gradul 5. Deci nebunia lui Salam, o dementa totala plina de adrenalina.

Pe scurt distrugere.

Mi-a placut filmul. Te tine cu sufletul la gura si nu te lasa sa te plictisesti. E palpitant. Recomandat in special amatorilor de senzatii tari.

Filmul este distribuit in Romania de Ro Image2000.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Firul Fantoma – un film aparte

Recenzie film : Maria Magdalena – povestea nespusa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly