September 27th, 2023

Recenzie carte „Calator in Infinit” – „Cartea intai Primii Pasi”

Acum cativa ani, m-am intalnit cu Dimitria Puchiu, autoarea cartii „Calator in Infinit”. Adica la acel perfect timing din viata, cand elevul e pregatit apare si maestrul.

Ne-am cunoscut intr-un context legat de dezvoltare personala si de evolutie a constiintei. Apoi ne-am reintalnit si mi-a fost ghid intr-una dintre minunatele excursii initiatice pe care ea si sotul sau le organizeaza. Am cerut, am primit.

Nostim e ca reintalnirea noastra n-a trecut deloc neobservata caci un intreg autocar a trebuit sa ma astepte in dimineata plecarii. 🙂

Despre aceasta „isprava” si despre multe altele puteti citi in prima sa carte, intitulata “Calator in infinit” despre care vreau sa va vorbesc in aceasta postare.

Este o carte care reuneste o parte dintre experientele avute de ei si de turistii care merg cu ei in aceste calatorii initiatice. Este prima dintr-o serie de 7 carti.

Vreau sa va spun ca Dimitria Puchiu este un om “inalt” din multe puncte de vedere, in primul rand energo informational. Asa ca si participantii la excursiile lor sunt de un anumit calibru.

Cartea „Calator in Infinit” este, daca vreti, un fel de jurnal de calatorie care imbina relatarile si invatamintele desprinse impreuna cu turistii, cat si reflectii din viata personala dar mai ales explicatii de natura energo-informationala.

Unele sunt mai greu de inteles la prima vedere si necesita un timp de “rumegat” dar merita.

Iar in carte exista si un capitol care se numeste “Pionierii noii lumi” in care povesteste si despre “isprava” mea cu intarziatul la autocar. 🙂

Cand am cumparat cartea habar nu aveam ca sunt si personaj…am descoperit asta cu placere si uimire citind-o.

E o carte buna si valoroasa care va va deschide multe orizonturi asa ca o recomand cu caldura. Si merita chiar recitita. Asta fac acum. Abia astept sa citesc si restul cartilor.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Ce faceti weekendul asta? Recomandari rapide pentru 19-20 mai

Incep inscrierile pentru EXCURSII CULTURALE GRATUITE in Bucuresti

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly